QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

03 Mayıs 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Penaltı canavarı!

Turgay Demir, Fotomaç'taki köşesinde önemli tespitler yaptı. Turgay Demir, şunları yazdı...

Oyunun ilk dakikalarında önde baskı kurmaya çalışan Göztepe attığı taşın ürküttüğü kurbağaya değmeyeceğini anlayıp kontratak düzenine geçti. İkinci yarının başından itibaren oyunu kontrol eden Beşiktaş üst üste pozisyonlar buldu..

H H H
Uzatma dakikalarında da manzara değişmedi, Beşiktaş oyunu Göztepe sahasına yıkarken, İzmir temsilcisi kontratak düzeninde kaldı. 120 dakikanın toplamında Ghezzal, Bathshuayi ve Larin ile 7-8 pozisyon bulan Beşiktaş topu çerçeveye gönderemedi. Oğuzhan ve Texeira'nın tarifi imkansız kötü oyunları da öndeki etkinliği azaltan faktörler arasında ilk sıradaydı.

H H H
Oğuzhan bildiğin emekli olmuş, Texeira ise kariyeri boyunca ne yaptıysa onların tümünü inkar edercesine topla boğuşuyor. Ben eski ben değilim, diyor adeta. Göztepe oyunun büyük bölümünde savunmasını sağlam tutup Ndiaye ve Halil ile kontraya çıkıp tehlike yarattı. İyi mücadele ettiler.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık