QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

GAFLET, DALÂLET ve hatta...

Enflasyonda  bir düşüş beklemeyin.
Zira, Enflasyonun düşmesi için hiçbir ekonomik tedbir alınmamaktadır. 

Enflasyonun düşmesi için alınacak ekonomik tedbirler piyasayı daraltır.Bu da , seçim öncesi  iktidarın hiç istemiyeceği bir durumdur.
Zaten Devlette tasarruf ve hatta israftan kaçınma hiç gündeme bile gelmemektedir.

Tek beklenti, sadece yurt  dışından gelecek olan yatırım ve sıcak paradır.Böylece döviz düşebilir ve ithalât maliyetleri düşer.

Lâkin ülkedeki Adalet sistemi ve tek adam rejiminin belirsiz tutumu yabancı yatırımcıya hiç güven vermediği için, yurt dışından para bulmak, yatırımcı bulmak da pek o kadar kolay değildir.

Ülkenin son varlıkları da satılmaktadır. Yerel seçimler sonrası Türkiye'de Ekonomi bu gunleri çok çok aratacak bir duruma gelecektir.

Türkiye'de Ekonomi haricinde ülkenin DEMOGRAFİK yapısı ve buna da bağlı olarak Sosyal ve kültürel  yapı da  olumsuz olarak değişmektedir.

Bugün Muhalefetin çağrısı ile  Olağanüstü olarak toplanan Mecliste  , Ana Muhalefet  Grup Başkanı ÖZGÜR  ÖZEL 'in yaptığı konuşmadan sonra , tek amaçları  muhalefetçe verilen tüm önergeleri ve Millet Meclisinin çalışmalarına devam etme istemini ret ettirmek olan AKP  ve MHP milletvekilleri  bu istemlerini gerçekleştirmek ve tüm önergeleri reddettirmek başarısını (!) çocuklar gibi sevinerek ve bunu bir OYUN  gibi görerek davranırken  ATILAN GOLÜN  , HEPİMİZİN  KALESİ 'ne TÜRKİYE CUMHURİYETİ  VE HALKINA  atıldığını dahi anlıyamamanın GAFLETİ   içindeydiler.

Bugün MECLİSTE yaşanan durum, Büyük ATATÜRK'ün NUTKU'nu bitirirken söylediği  GAFLET  ve DALÂLET   içinde olma durumu idi, gerisini ben söylemiyeyim...

Demirhan Hararlı

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık