QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İş işten geçmeden

Ergin Aslan, Yeni Şafak'taki köşesinde önemli tespitler yaptı. Ergin Aslan, şunları yazdı...

Beşiktaş, 5. haftayı lider geçtiğinde, yaptığım yayınlarda, 10. haftayı da görmemiz gerektiğini ısrarla söyledim. Üstüne yazılar yazdım. Ama o gün eleştirileri art niyetli bulanlar, “Premier Lig takımı Beşiktaş, uçuyor kaçıyor” yaklaşımları ile işin kaymağını yiyorlardı. 10. hafta geldi ve Beşiktaş, sonraki 5 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. O da 90. dakikada Giresunspor maçında kıl payı gelen ofsaytla... Ve tabi kabul edilemez bir oyunla... Bugün bakıyorum “Premier Lig takımı Beşiktaş uçuyor kaçıyor” diye yaklaşanlar, aynı ölçüde işi hakarete vardıracak yorumları tersten yapıyor. Tabi şimdi taraftar da kızgın ya, dolayısıyla yine o işin kaymağını yiyorlar... Sosyal medya, bu anlamda sörfçülere güçlü rüzgar sağlıyor!

Bu işe günlük bakarak yol alınmaz. Aynı durum, Beşiktaş’ta futbolu yönetenler ve teknik adam için de geçerli. Mesele puan tablosu değil. Mesele ışık... “Liderden iki puan gerideyiz” donesi ile mevcut durumu kabullendirmek, işleri iyiymiş gibi göstermek ancak deve kuşu gibi başını toprağa gömmektir. Ortada bir sorun varsa -ki var- “Sorun yok, sorun yok” demekle o sorunu ortadan kaldırmış olmazsınız. Tribünün reaksiyonlarını ciddiye almak gerekir. Futbolu yönetenlerin göremediğini tribünlerin gördüğüne çok zaman şahit olmuşumdur. Beşiktaş’ta gelinen nokta da budur.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık