QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Başkan kadar Meclis'te önemli!

Yıllar sonra daha ilk yazımda bu ne büyük ilgi!..
Öveni var, söveni var!..

Yerel seçimlere adım adım yaklaşıyoruz.Yıllar sonra görev verdiler ve ilk yazımı yazdım. Bu ikincisi... 
Daha çok CHP ve Rıza Akpolat üzerine yazdığım, içinde Kılıçdaroğlu, Özgür Özel, Özgür Çelik ve Ekrem İmamoğlu'nun olduğu geçen yazımı okuyanlar, Rıza Akpolat'ı destekliyorsunuz diye ne çok mesaj gönderdi.
Öncelikle, ben bir tespit yaptım o yazıda ve CHP'nin Rıza Akpolat'ı aday göstermesinin en doğru karar olacağını nedenleri ile açıkladım. Çünkü Beşiktaş'ı bizden iyi kimse bilemez. Biz ne siyasi kaşarlara ne de yandaşlara, ne de fırdöndülere benzeriz. 5 belediye başkanı geldi geçti, biz buradayız. Yaptıklarımız da, yapacaklarımız da ortadadır.

KARŞINIZDA BİZİ BULURSUNUZ

Bir iki kelimede ismi lazım değil, (meşhur etmeyelim) diğer aday adaylarına edeyim. Rıza Akpolat'tan memnuniyet yüksek diye Beşiktaşlıların görüşlerini yansıtan bir haber yapıldı. Daha doğrusu sosyal medyadan yayınladık. Altına çok adi ve acizce laflar edilmiş. Sonra da utanmadan mail atıyorlar, telefon açıyorlar gazdeteye haberlerini koymamız ve ziyaret etmek için... Bunlar CHP içinden belediye başkan adayları, hatta diğer partilerin ilçe başkanları... Hepsini kayda aldık, hak ettikleri cevabı verdik, ayrıca gereken de  yapacağız. İşte onun için sizlerden ne aday, ne de belediye başkanı ne de yöneticisi olur. Olsanız da önce karşınızda bizi bulursunuz. 

Yeri gelmişken, belediye başkanının biz kurum olarak herkese kapıları açık, iletişimi kuvvetli, sözünde duran, saygılı kişilerden oluşmasından yanayız. Yerel yönetici ulaşılabilir olmalıdır. Bu şekilde geniş kitlelere ulaşır, ardında gerçek güç oluşturur!..


RIZA AKPOLAT ADAYLIĞI HAK ETTİ

Biz, her zaman tüm partilere eşit uzaklıktayız ama tabiiki bizlerinde bir görüşü var. Beşiktaş'a en yararlı olacak isimleri de eğmeden bükmeden açıkça söyleriz. Ayrıca 5 yıl öncesini bilenler haber ve yazılarımızı okuyanlar Akpolat'a Beşiktaş'ın kirini pasını alsın diye sınırsız bir destek verdiğimizi de bilirler. Bunu hiç saklamadık. Doğru yaptı, yanlış yaptı o ayrı bir konudur. Seçimlerden önce anlatır, bizi tercih ederse, bizler de haber yaparız. Seçimden sonra da ne kadar oy aldı bakarız.Beşiktaş çok yüksek bir oy almıştı, Akpolat!ın hedefi kazanmanın yanı sıra yüzde 80 bandını aşmak olmalıdır. Onun için seçim sürecini özellikle Beşiktaş'ta iletişim acısından .çok çalışarak geçirmelidir. Biz bunu sosyal medya hesaplarımızdan sıkça dile getirdik. Ne kadar dikkate aldılar bilemeyiz ama umarım geç kalınmamıştır. Son 1,5 ay üstüne koyarak start verirse iyi olur.
Beşiktaş'ta diğer partilerin adaylarının şansı olmadığı kanısı yaygın. Oylarını yükseltmeye çalışacaklardır. Beşiktaş ve İBB meclisi acısından da olaya bakmak gerekir.

YENİDEN BU DÖNEM İÇİN UYARIYORUZ, ÇÜNKÜ TEMİZLİK ZORDUR VE ZARAR GÖRÜLMESİNİ İSTEMEYİZ

Ondan önceki Belediye Başkanı ve meclis üyelerine dönersek,  temiz siyaset adına nasıl uğraştığımızı ve bir daha bu tür rezilliklerin yaşanmaması için nasıl çaba gösterdiğimizi Beşiktaşlılarçok iyi bilir.  Bunun canlı tanıkları ve parti içinde halen aktif tepe görevde olan siyasiler ne demek istediğimizi daha iyi anlar. Ancak Ankara'da oturup, Beşiktaş'tan elini çekmeyen bazı siyasilerinde ve bunlara el verdiği de aşikardır. Zamanı gelince bunları da isim isim açıklamak bize nasip olacaktır.
O zamanlar yapılanlar belgeli ve kayıtlıdır. Hepsini haberlerimizde isim ismi belirttik. Tüm haberler yüzbinlerce kişi tarafından okundu ve Google'da en üst sıralarda en çok okunanlarda yer almaktadır.
Bakmayın sonlara doğru o meclisin ayrıştığına, ilk başlarda nasıl birlikte hareket ettikleri sonra neden ve niçin kopuştuklarını herkes biliyor. Sadece siyasi çevreler değil, sade vatandaş bile bu işleri duygusal olduğunu söylemektedir. Zaten görevden almalar, yargılamalar, zimmet ve müfettiş raporları ortalar da dolaşıyor ve bizde isim isim yaplanklarını ve bunların belgelerini açıkladık. Ancak malesef bir kaçı yine görev almıştır, bunu da biliyoruz ve kınıyoruz. Önümüzdeki dönem içinde köklü bir temizlik yapılmasını üstüne basa basa söylüyor ve takip edeceğimizi açıklıyoruz.

BAŞKAN KADAR MECLİSTE ÖNEMLİ

Şimdi üzerinde durduğumuz bir konu var. Beşiktaş adına çok önemli. Bunların kendilerine ve uzantılarına çok dikkat etmek lazım. Sık sık dle getiriyoruz. Çünkü madem Beşiktaş'ın kirini pasını alacağım diyen Rıza Akpolat'a destek verdik, şimdi Rıza Akpolat'ın ve Beşiktaş'ın zarar görmesini de istemeyiz. İnanın kerameti kendinden menkul bu insanların ne yapacağı belli olmaz. Bugün yüzünüze gülerler anında dönerler. Ayrıca eski dönemlerde yaptıkları ortada, hepsi belgeli ve arşivlerde, meclise seçildiklerinde yine aynı olaylar gündeme gelecek ve Beşiktaş tartışılmaya açılacaktır. 

AMAN ADAYLARA DİKKAT!..

Bu nedenle kimsenin zarar görmemesi adına meclise aday yapılan insanları tahsillerine, geçmişlerine ve uzantılarına dikkat edilmesi çok ama çok önemlidir. 20 şubatta listeler veriliyor. O zaman görev alan bir tek meclis üyesi bile bu dönem yine meclise girerse ve uzantısı olan akraba, eş ve dostunu, çalışma arkadaşını adaylaştırırsa üzülürüz!.. Biz üzerimize düşeni her zaman yaptık, yine yaparız. Elimizi değil gövdemizi taşın altına koyarız. Ama, böylesine önemli bir konu dikkate alınmaz ise, herkes yara alır. Tartışma kimseye yaramaz. Kaybeden de, Beşiktaş ve gelecek olur!..

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık