QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

N’Koudou şampiyon yapabilir

Kartal Yiğit, Ajansspor'daki köşesinde önemli tespitler yaptı. Kartal Yiğit, şunları yazdı...

Alanya’daki sonuç, hakem Yasin Kol’un bariz hataları, ardından başkan Ahmet Nur Çebi ‘nin TFF’ye adeta baskın yapmasının takımı olumlu yönde etkileyeceğini düşünüyordum. Öyle de oldu.

İnanmış dolu tribünler önünde Beşiktaş, öyle bir 60 dakika yaşattı ki siyah beyaz gönüllere, gece yarısı herkes evlerine huzurla, mutlu döndü. Çok uzak değil geçen hafta verdiği tartışmalı değişikliklerle konumu tartışılan Valerien İsmael’in takımı istek, arzu ve tempo ile sezon için umut verdi.  Beşiktaş oyuna öyle bir başladı ki zaten sıkıntılı olan Karagümrük iyice afalladı. N’Koudou, Salih ve Weghorst’tan oluşan muhteşem üçlü ilk yarı Karagümrük’ün fişini çekti. Kartal’ın zaten böyle başlayıp golü erken bulması halinde farka gideceği malumdu.

İyi ki satılmamış

Dün gecenin parlayan yıldızı hiç kuşkusuz N’Koudou idi. Bir ara takımdan ayrılmak isteyen tecrübeli ayak iyi ki gitmemiş. Böyle bir oyunu geldiğinden beri belki bir ya da iki kez oynamıştır. Sahanın her yerinde vardı. Hele attığı golü bile kendi hazırladı. Yetmedi asist yaptı. N’Koudou’nun en çok eleştirilen yanı istikrarsızlığı idi. İddia ediyorum N’Koudou böyle oynarsa Beşiktaş şampiyon olur. Tabi ki ona diğerleri de eşlik etmesi gerek. İşin enteresan yanı bu oyuncunun performansı arkadaşı Masuaku’nun gelişiyle arttı. O zaman Masuaku da iyi ki gelmiş, hoş gelmiş.

Weghorst en iyisi

Maçta N’Koudou, Salih gibi öne çıkan diğer bir isim de Weghorst’tu. Hollandalı ne kadar fırsatçı olduğunu attığı golde gösterdi. Ama ben attığı golden değil oyun içerisindeki çalışkanlığından bahsetmek istiyorum. Böylesine çalışkan, mücadeleci bir santrafor değil Beşiktaş’a Türkiye’ye gelmedi. Bu sezon da lige gelen en iyi forvet oyuncusu. Beşiktaş’ın uzun süre uğraşması boşuna değilmiş. Weghorst’un hala alışma aşamasında olduğunu düşünüyorum. Bu evreyi de atlatırsa Mario Gomez etkisi yaratabilir.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık