QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

03 Mayıs 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İsmael’i ya gönderin ya tam destek verin

Turgay Demir, Fotomaç'taki köşesinde önemli tespitler yaptı. Turgay Demir, şunları yazdı...

SEVGİLİ Başkan Ahmet Nur Çebi, Valerien İsmael'in arkasında duracağını açıkladı.
Bu güzel. Üstelik Başkan bunu ilk kez yapmıyor, Sergen Yalçın ve Önder Karaveli dönemlerinde de işler kötü giderken Başkan Çebi iki hocaya da sahip çıkmıştı. Ne var ki, ikisi de şimdilerde Beşiktaş'ta değil.
Valerien İsmael yarın gider demiyorum, gitmeli diyorum.
Yok eğer Başkan Çebi, hocaya gerçekten inanıyorsa o zaman başka bir adım daha atmalı ve "Derbiyi kaybetsek dahi hocamızla devam edeceğiz" demelidir. Bu çok önemli. Çünkü tüm camia "Fener maçını kaybedersek hoca gider" görüşünde. Futbolcular da böyle düşünceye kapılırlar ise derbiye motive olma şansları bile kalmaz.
ACEMİ VE ÖZGÜVENSİZ
Değirmende ağartmadık bu saçları; Valerien İsmael'le olmaz bu iş. Görünen köy kılavuz istemez.
Hoca acemi ve ne yaptığını bilmiyor.
Bilmiş olsa, uzmanı olduğu üçlü savunmayla devam eder, oyuncu değişikliklerini de bildiği gibi yapardı. Oysa durum öyle değil.
Eleştiriler artınca uzmanı olduğunu söylediği üçlü savunmadan vazgeçti. Alanya maçında 46'da üç oyuncu değiştirip, alınmış maçı beraberliğe teslim ederken yine çok eleştiri aldı ve ertesi hafta 90 artı 2'ye kadar takıma müdahale etmedi. İkisi aynı anda yorulduğunda N'Koudou'yu sahada tutup Muleka'yı çıkarıyordu, bu konuda eleştiri alınca İstanbul maçında, ikisi de aynı derecede kötüyken Muleka'yı sahada tutup N'Kouduo'yu çıkardı.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık