QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

03 Mayıs 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İsmael olmaz, peki ya Güneş!

Turgay Demir, Fotomaç'taki köşesinde önemli tespitler yaptı. Turgay Demir, şunları yazdı...

Beşiktaş bu sezona dair tüm hedeflerinden kopmuşken yeni sezon planlamasına başlayıp başlamama konusunda da kararsız görünüyor.
Normal şartlarda eli güçlü olan bir yönetim bir an bile kaybetmeden yeni sezona dair tüm planlamalarını yapar ve ona uygun adımları atardı.
Ancak mevcut şartlar bu kadar keskin bir yapılanmaya izin vermiyor gibi.

KAFALAR Bİ DÜNYA!

Kulüplerin içinde bulunduğu maddi sıkıntılar malum, yayın ihalesi de henüz sonuçlanmadığı için önümüzdeki yıla dair kulüpler gelir-gider hesabı yapmakta zorlanıyorlar.
Öte yandan işin içine taraftar baskısı girdiği için çelişki dolu açıklamalar ya da sızdırılan haberler kafaları "bi dünya" yaparken gerilimi de arttırıyor.

ISMAEL OLMAZ!

Bir bakıyorsunuz, Valerien İsmael ismi gündeme geliyor bir bakıyorsunuz, "İsmael ismi bilerek ortaya atılıyor amaç ölümü gösterip sıtmaya razı etmek" türünden bir başka sızıntı dolaşıyor ortalarda.
Tüm bunların temel sebebi imkansızlıklar nedeniyle yaşanan kararsızlık ve de şeffaflıktan uzak yönetim anlayışı.

ŞENOL GÜNEŞ'E KARŞI TEPKİ VAR

Önder Hoca ile yollar ayrılacak orası belli ama yerine kim gelecek; Şenol Güneş mi, yoksa bir yabancı mı?
Yönetim içinde Güneş'e şiddetle muhalefet edenler var, bazı yöneticiler de isimsiz yabancılara kesinlikle karşı çıkıyorlar.
İsimli bir yabancı getirmek için ise kesenin ağzını açmak şart ama kese pek dolu değil… Son yapılan sponsorluk anlaşması bazı imkanlar yaratıyor elbette fakat o paralar büyük ölçüde transfer döneminde harcanacak.

Yani teknik adam konusunu daha uygun şartlarda halletmek istiyor yönetim.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık