QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

03 Mayıs 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Fransız öpücüğü!

Turgay Demir, Fotomaç'taki köşesinde önemli tespitler yaptı. Turgay Demir, şunları yazdı...

Valerien İsmael her hafta arayışını sürdürüyor...
Önceki dört maçında istisnalar hariç hiçbir oyuncusundan yeterli verimi almayan Fransız teknik adam dün Serdar, Emirhan gibi gençlere şans verdi.
Kayserispor karşısında ilk yarıda baskılı ama kontrolsüz bir oyun sergileyen Kartal'da kimin, ne oynadığı belli değildi, kimin nerede oynadığı da tartışılırdı!
Batshuayi, Larin, Ghezzal net pozisyonları kaçırıp, bazılarını ise heba edince; geride olmanın da hırsıyla İsmael ikinci yarı başlarında köklü değişiklikler yaptı. Kaçırınları çıkarıp N'Kouduo, Teixeira ve Kenan Karaman'ı sahaya süren Beşiktaş bu değişikliklerde ön bölgede istediği etkinliği yakalamayı başardı.
Özellikle N'Kouduo; Rıdvan, Larin ve zaman zaman oradan denemeler yapan Ghezzal'ın yapamadığını yapıp maçın şeklini, şemalini değiştirdi. Beşinci maçında tek galibiyetle kalmış olsa çanlar İsmael için daha şiddetli çalabilirdi. Fransız oyuncu N'Kouduo kendi adına sezonun en iyi performansını ortaya koyarken vatandaşı İsmael'e de hayat öpücüğü vermiş oldu.
Son dakikalarda bir gol yemek ise Beşiktaş'ın riskli anlarda oyunu tutmakta zorlandığının göstergesiydi.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık