QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

03 Mayıs 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ah keşkem!

Turgay Demir, Fotomaç'taki köşesinde önemli tespitler yaptı. Turgay Demir, şunları yazdı...

Artık şuna kesin olarak inanıyorum, Batshuayi'nin gol atması için kaleye sol ya da sağ çaprazdan yaklaşması şart. Sağdan yaklaşıyorsa 7.32'lik kalenin tamamı solunda olacak ki ancak yan ağları buluyor. Tersi de aynen geçerli. Sanırım Valerien İsmael bunu keşfetti ve onu, öyle yönlendiriyor.
İsmael demişken, Beşiktaş'ın onsuz geçen günlerine yazık. Çok zorlu bir sistemi, hem de bu sistem için çok uygun olmayan bir kadroyla muhteşem oynatıyor.
Trabzon deplasmanında rakibe iki uzun top dışında pozisyon vermemişti, Alanya maçında da aynısını yaptı. İşin ilginç yanı geçen haftaki gibi dün de o uzun top sonucunda gol geldi. Dikkat!
Sistemle birlikte hocanın kenardaki duruşu saha içine ayrı bir disiplin getirdi, herkes derlenip toparlandı. Önde bilinçli baskı yapılıyor, geriye dönüşlerde de aynı bilinç var.
Beşiktaş 3-5-2 ile başladı, iki gol atan Batshuayi ve hala bekleneni veremeyen Teixeira çıkıp Güven ve N'kouduo girince Rıdvan geri geldi ve 4-3-3 oynadı Kartal.
Pjanic girdiğinde ise 4-4- 2'ye dönüp, öndeki Güven ve N'Koudou'yu kanatlara çekerek santraforsuz oynadı.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık