QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

03 Mayıs 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Yılın transferi!

Sinan Vardar Fotomaç'taki köşe yazısında önemli değerlendirmeler yaptı. Sinan Vardar Fotomaç'ta şunları yazdı...

Beşiktaş'ta işlerin tıkırında gitmesi için zamana ihtiyaç olduğu da bir gerçek. Takımın hazırlık maçlarında gösterdiği performans umut verici...
Bu sezon özellikle Gedson, Muleka ve Weghorst transferlerinin takıma büyük güç katmasını bekliyorum.
Muleka son oynanan Mainz maçında kısa sürede formayı ne kadar çok istediğini gösterdi. Cenk Tosun'un formu da hepimizi mutlu etti.

Saiss'in beklenmedik sakatlığının ardından savunmaya güçlü bir takviyenin şart olduğu artık önemli bir gerçek. Geçen sezon transfer edildiğinde çok sevindiğim Salih Uçan'ın bu sezon öncesi kampın yıldızlarından biri olması dikkat çekici... Salih ve Gedson çok iyi bir ikili oldu. Beşiktaş Teknik Direktörü Ismael, son yaptığı açıklamada transferleri beklediğini söyleyerek topu yönetime attı. Savunma oyuncusu ve 10 numara istediğini açık ve net belli ediyor. Ligin başlamasına 3 hafta kaldı.

Umarım Beşiktaş'ın kurmayları elini çabuk tutar.

SERDAR SAATÇI OLAYI

Beşiktaş'ın Viktoria Plzen oynadığı maçta Serdar Saatçı'nın 72. dakikada oyuna girip teknik direktör Ismael tarafından 84. dakikada oyundan alınmasını çok masum karşılamadım.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık