QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

03 Mayıs 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Müthiş transferin gerçek hikayesi

Sinan Vardar Fotomaç'taki köşe yazısında önemli değerlendirmeler yaptı. Sinan Vardar Fotomaç'ta şunları yazdı...

Beşiktaş bu sezon Premier Lig'de mücadele eden oyuncuları kadrosuna dahil etti. Kulübün son yıllardaki en iyi transfer performansını izledik. Hepsi birbirinden değerli isimler... Başta Başkan Ahmet Nur Çebi olmak üzere kulüpte emeği geçen herkese tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Dele Alli gibi dünyanın sayılı bir yıldızı kadroya kazandılırken ilk 4 hafta itibariyle Weghorst yılın transferi olarak nitelendiriliyor. Saiss, Muleka, Masuaku, Gedson da çok kısa zamanda takıma adapte oldu.
Redmond izlediğim kadarıyla çok iyi bir kumaş. Salih ve N'Koudou da yeni transfer gibi takıma müthiş bir güç katıyor. Ghezzal ve Josef'in takıma katılmasıyla, Beşiktaş kağıt üzerinde şampiyonluğun en büyük favorisi konumunda.

Transferin son birkaç gününde Tayyip Talha Sanuç'un Beşiktaş'a kazandırılmasında ben de elimden geldiği kadar katkıda bulunmaya çalıştım. Faik Çetiner ile birlikte Eko Türk TV'de her hafta salı akşamları yayınlanan Bizim Stadyum'da bu haftaki konuğumuz Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tı. Çok sevdiğim dostum Murat Sancak, program sırasında Tayyip Talha transferi için Belçika takımıyla anlaşmak üzere olduğunu söyledi. Ben de Sevgili başkana Beşiktaşlıların, Tayyip Talha'yı takımda görmek istediklerini vurgulayarak Beşiktaş'a öncelik vermesini söyledim. Bizim Stadyum'da Murat Bey dobra dobra bu transferde yaşananları anlattı.

Bu transfer için 1.5 aydır Beşiktaş'la görüştüğünü ancak Beşiktaş'ın cebinde 'akrep' olduğunu vurguladı.
Tayyip Talha için Fenerbahçe de devredeydi. Belçika Kulübü, peşinatta yan çizip, Serdar Dursun, Adana Demirspor'a gitmek istemeyince ibre Beşiktaş'a döndü.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık