QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

02 Mayıs 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Nefes kestiler

Serdar Sarıdağ Milliyet Gazetesindeki köşesinde önemli tespitler yaptı. Serdar Sarıdağ şunları yazdı...

Maçtan önceki tek gerçek, son haftalardaki oyunlar baz alındığında, Adana Demir’in favori olmasıydı. Beşiktaş ile ilgili tek gerçek ise Malatya ve Antalyaspor maçlarında rakibi kendi yarı sahasından dışarı çıkarmamasıydı. Bu taktiği Adana Demir’e uyguyamak hem pek mümkün değildi hem de mantıklı değildi. Maçtan önceki tek gerçek, son haftalardaki oyunlar baz alındığında, Adana Demir’in favori olmasıydı. Beşiktaş ile ilgili tek gerçek ise Malatya ve Antalyaspor maçlarında rakibi kendi yarı sahasından dışarı çıkarmamasıydı. Bu taktiği Adana Demir’e uyguyamak hem pek mümkün değildi hem de mantıklı değildi. Önder Karaveli, daha sakin ve daha az enerji harcanacak bir anlayışı sahaya sürdü.

Özellikle ilk yarıda Beşiktaş’ın kalbinin orta yerinden çıkmış iki beki Rıdvan ve Kerem, üçüncü bölgeyi rahatlatacak bindirmeler yaptı. Alex’in 31. dakikada attığı goldeki orta kalitesi, Kerem’i maçın kahramanları arasına soktu. Rıdvan ise 11. dakikada gole çok yaklaştı fakat top az farkla auta gitti. 18. dakikadaki Bjarnason’un vuruşunda Beşiktaş savunması çok iyi iş çıkardı. Balotelli’nin 19. dakikada az farkla dışarı giden şutu da ilk yarının kritik dakikalarından biriydi. Maçın ikinci yarısı daha da heyecanlıydı. Top bir o kalede bir kaledeydi. 

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık