QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

02 Mayıs 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Hesap ortada kaldı

Serdar Sarıdağ Milliyet Gazetesindeki köşesinde önemli tespitler yaptı. Serdar Sarıdağ şunları yazdı...

Ezeli rekabet, ebedi dostluk ve bir derbi klasiği. Kabul fakat bu maç klasik bir Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin ötesinde, Fransız Ismael hoca ile Türk İsmail hoca arasında da geçecek bir buluşmaydı. İki teknik adamın da önemli eksikleri vardı. İki teknik adam gergin ortamda eldeki tüm imkanlarını sahaya yansıtmaya çalıştı.
Her iki camia için de ligi prestijli şekilde kapatma maçıydı dün geceki randevu. Hem tribünde hem de sahada gereksiz gerginlikler olsa da oyun içerisinde tam bir taktik savaşı seyrettik. İlk yarıda 6. dakikada beklenmedik bir gol yiyen Beşiktaş’ın, 0-0’a göre olan tüm planları rafa kalktı. Batshuayi o planları yeniden sahaya getirebilirdi lakin 9. dakikada yine penaltı kaçırdı.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık