QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

07 Mayıs 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Sergen gitti, galibiyet geldi

Orhan Yıldırım, Fanatik'teki köşesinde önemli tespitler yaptı. Orhan Yıldırım şunları yazdı...

Teknik direktör Sergen Yalçın ile yolları ayıran Kartal, haftalar sonra üç puan ile tanıştı. Altyapıdan Önder Karaveli yönetiminde kritik maça çıkan Kartal, iki kez geri düştü. Suskun golcü Batshuayi ile oyuna sonradan dahil olan Güven, maçı koparan ikili oldu. Hikmet Karaman’ın ekibi gücü ölçüsünde iyi mücadele etse de puan için yeterli olmadı.

İki altın kafa

Beşiktaş, müthiş taraftar desteği altında maça başladı. Sağlı sollu ataklar ile rakibin üstüne gitti. Bir top yan direkten döndü. Üst üste yakalanan pozisyonlar bir türlü skora yansımadı. Takımını geri yaslayan Hikmet Karaman, kontra denemeleri denetip durdu. Kayseri ilk atağını 38’de yaptı. Onur’un ortasına iyi yükselen Thiam, kafa ile doksana gönderdi: 0-1. Geriye düşen Kartal, tribünlerin verdiği cesaret ile saldırıya geçti! Son dakika içinde Serdar kesti, Larin kafa vuruşu ile maça denge getirdi: 1-1. İlk yarıda iki takım da birer eksik oynar gibiydi. Beşiktaş’ta Batshuayi, konuk ekipte ise İlhan hayalet gibi dolaşıp durdular.

İkramın böylesi

Beşiktaş ikinci yarıya mutlak üç puan için çıktı. Ancak saha içinde kopukluklar yaşandı. Taktik anlamda, sistemsizlik vardı. Gol geldi geliyor derken, rakibe altın tepsi ile ikramda bulunuldu. Topu kaptıran Larin, kendini yere atıp izlemekle yetindi. İbrahim’in ortasında yine; Vida-Serdar ikilisi, Thiam’ı kaçırdı. O da hatalar zincirini affetmedi: 1-2. Kartal, 71’de geriye düştüğü bu gol sonrası, oyun disiplininden iyice uzaklaştı. Kenar yönetimin hamleleri ile müdahale etti, Pjanic yan direğe takıldı.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık