QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

07 Mayıs 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Hoca marifeti

Orhan Yıldırım, Fanatik'teki köşesinde önemli tespitler yaptı. Orhan Yıldırım şunları yazdı...

Kartal son haftalarda teknik patron Önder Karaveli’nin yanlışları yüzünden puan verme geleneğini sürdürdü. Karaveli, maç içinde üç farklı sistem denedi. Her defasında yanlış isimleri oynattı. Bu da skora yansıdı. Zirve takibi için büyük avantaj kaybetti. Gecenin yıldızı; soğuk havaya rağmen tribünleri dolduran taraftarlar oldu. Lige tutunmaya çalışan Antalyaspor ikram puanı geri çevirmedi. Tartışmalı kararlar veren hakeme tepki vardı. Oyundan alınan Batshuayi ise yuhalandı.

Sistem etkisi

Önder hoca, 3-5-2 sistemi ile maça başladı. Ancak sahaya sürdüğü kadro buna hiç uygun değildi. Orta alanda benzer özelliklere sahip; Pjanic, Can ve Alex etkisiz kaldı. Bu dizilişin en önemli unsurları kanatlar. Sağda Rosier iyi oynadı. Solda Rıdvan tam tersi. Kartal doğru sistem, yanlış oyuncu tercihleri ile bocaladı. İlk yarıda Montero üst direğe takıldı. Batshuayi yine kaçırdı. Hepsi bu. Konuk Antalyaspor, etkili ataklar yaptı. Ancak son vuruşlarda ya silik kaldılar ya da Ersin’e takıldılar.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık