QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

07 Mayıs 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Alex aldı, hoca verdi

Orhan Yıldırım, Fanatik'teki köşesinde önemli tespitler yaptı. Orhan Yıldırım şunları yazdı...

Adana’da her dakikası farklı maç oynandı. İlk yarıyı baskıya rağmen önde kapatan Kartal, uzatmada ikramda bulundu. Önder Karaveli, yaptığı yanlış değişiklikler ile yine maçın önüne geçti. Yenilen gol öncesi, Ghezzal-Güven değişimini yapmayıp bekledi. Sonrasındaki pozisyonda yenilen golün ardından değişikliği yapması akıllara zarardı. Adana temsilcisi maçı bırakmayıp son ana kadar puan kovalayıp aldı.

Kaçan kaçana

Taraftar desteğini arkasına alan ev sahibi takım ilk on dakika büyük baskı kurdu. İyi savunma yapan Kartal, kademeye girip baskıyı kırmasını bildi. Önce, Batshuayi ve Rıdvan kaçırdı. Ardından da Balotelli... 31’de Kerem’in ortasında Alex kafa ile golü attı: 0-1. Geriye düşen Demirspor risk alıp yeniden yüklendi. Yunus, Ersin’e takıldı. Balotelli müsait durumda atamadı. Vargas’ın, Ghezzal’a yaptığı faul, devamında gelen golün ‘VAR’dan dönemsine sebep oldu. Karşılıklı kaçan gollerin damga vurduğu ilk yarıda, Kartal’ın istediği sonuç çıktı.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık