QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

06 Mayıs 2024, Pazartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş  nasıl şampiyon olur?


Sorulan soru şimdilerde bu!.. 
Veya şampiyon olabilecekmiyiz? Çünkü dümende Beşiktaş yok, geçen yıllarda ki gibi bu sezon.
Neden olmasın, Beşiktaş, Beşiktaş gibi oynarsa, şampiyon kesin olur.

Boşuna kaybedilen puanlar

Tüm camia buna inanıyor. Şu boşuna kaybedilen puanlar olmasa idi, banko Şampiyon Beşiktaş derdim.
Özellikle Başakşehir karşısında alınan netice işi biraz zora soktu ancak Galatasaray'ın puan kaybı ve rakiplerin birbirleriyle oynayacak olması, Beşiktaş'ın da Galatasaray'la yapacağı maç düğümü çözecektir.
Bu arada ligin altıda toz duman içinde. Bu takımlarında ne yapacağına iyi bakmak lazım. Can havliyle çatır çatır maçlar oynuyorlar. Anlayaçağınız ligin üstünde de altında da iyi maçlar oynanacak ve seyir zevki yüksek oyunlar bizi bekliyor.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman yaptığı açıklamalar da "Şampiyon olacağız" diyor. Bir başkanın söylediği şey de bu olmalıdır, başka bir şey söyleyecek hali yok!..
Eminim Şenol Hoca ve futbolcular da bu söylemin gereğini yapar ve şampiyon olurlar.
Üst üste 3. kez şampiyon olmak çok önemli. Bu durum tarihe geçeçek bir olaydır. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret orman içinde, Teknik Direktör Şenol Güneş içinde, bu 3. kez şampiyonluğu yaşayacak futbolcular içinde bir dönüm noktasıdır.

Camia şampiyonluğa kenetlendi

Geçtiğimiz günlerde 115.yılını kutlayan Beşiktaş bunları başaracak nitelikle dev bir camiadır. Son yıllarda camianın kenetlenmesi ve her sonuçtan sonra takımına sahip çıkması, şampiyonluk için çok önemlidir.
Herşey şampiyonluk değil diyebilirsiniz doğrudur, ançak üst üste 3. kez şampiyon olmak diğer takımları da çiddi bir güven erezyonuna uğratacaktır. Önümüzdeki sezonda bu durum lige yanıyacaktır diye düşünüyorum.
Kalan maçları kazanırsa Siyah Beyazlı ekip mutlaka başarır, ancak diğer takımların da tabii ki puan kaybetmesi lazım. Şimdi geriye dönüp bakıyorum da; Ah diyorum o puanlar pisi pisine nasıl kaybedildi. Ancak futbolda bunlar var, boyuna dememişler "önümüze bakalım" diye. Beşiktaş'ta önüne bakmalı artık, ve hiç bir maçta puan kaybetmemeli, rakiplerinin puan kaybetmesini beklemeli. Keşke bu dümenin başında biz olsaydık ta rakipler düşünseydi.


Kıran kırana şampiyonluk mücadelesi


Bu sezon Başakşehir bir fark yarattı, geçen yıllarda da bunun gelişi belliydi, maddi sıkıntıları yok, belediye destekliler. Hoca ve oyuncular da iyi... Yani söylenecek söz yok. Yapacaklarını yapıyorlar, Türk futbolu acısandan tartışılacak bir durum ama, şampiyon olurlarsa da kimse şaşmasın!.. Galatarasaray da şanslı, Fenerbahçe sonradan arap atı gibi açıldı, bu işin sonunu kim getirecek bakalım.
Dikkat ettiyseniz, ilk yarı başka maçlar oynanıyordu,. ikinci yarı daha başka maçlar oynanıyor. Herkesin puan durumuna göre oynama isteği ve arzusu arttı. Ligin boyu kısaldıkça bu durum dahada değişeçektir. Ligin sonunu kim getirebilir, kim mantalite ve güç olarak ayakta kalırsa o şampiyon olur. Beşiktaş'ın Avrupa tecrübesi ve usta ayakları bunu başarabilecek güçte diye düşünmekteyim.
Benim gönlüm tabii her zaman olduğu gibi Beşiktaş'tan yana!.. Siyah Beyazlıların şampiyonluğunu şimdiden dört gözle beklemekteyiz. 
Ama olmaz ise ne yapacağız? Üzülürüz tabii, ancak kahredecek halimiz de yok!.. Spor bu, futbol bu!.. Önümüzdeki sezon yine biz Şampiyon oluruz!.. 

Artık bekleyip göreceğiz?..
Bize düşen her zaman yaptığımız gibi kazansak ta kaybetsek te her zaman yaptığımız gibi "tam destek hep destek!.."

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık