QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Nedir bu Beşiktaşlı duruşu!..

Camia da bir laf vardır herkes bilir...
'Beşiktaş'lı duruşu!..' diye...
Yazının sonunda açıklık getireceğim bu söze...

Önce biraz analiz yapalım...
Geçtiğimiz aylarda bir yazı yazdım ve umudum olmadığını söyledim, neden umudum olmadığı konusuna da açıklık getirdim. Yazımın sonunu da inşallah ben yanılırım diye bağladım!..
Sağ olsun camiada binlerce kişi okumuş. Zaten Beşiktaşlılar oldum olası duyarlıdır.
O yazıdan sonra; 
Bundan sonra da aynı şeyleri tekrar etmemek adına çok fazla yazmadım. Beşiktaş ile ilgili yorumları her gün okuyorum, spor editörü olarak haber sayfasında yayınlıyorum. Aylardır hep aynı şeyler söyleniyor. Hele hele Başkan Çebi'nin yaptığı basın toplantısı bu haber ve yorumları daha da alevlendirdi. Hesap soracağız, sormayacağız söylemleri artık bıktırdı. Yapılan pahalı kontratlar, futbolcularla sürtüşmeye varan konuşmalar. Ayrıca Sergen Hoca ile birliktelik fotoğrafı verilmesi gerekirken kafalarda soru işareti bırakılması camiada neler oluyor noktasına getirdi herkesi...
Avrupa arenasından çabuk elenmesi, ligde iyi oyun iyi sonuç alamaması, transferlere bağlayanlar var, yönetime bağlayanlar var, Sergen Hoca'ya bağlayanlar var. 
Öncelikle Kara Kartal'ın bu ikilemden sıyrılması lazım.
Daha ligin başı, bir kaç iyi sonuç moral getirecektir. Yeter ki birlik ve beraberlik görüntüsü ve de mesajı verelim.
Sonra hesap mı sorulur, hesap mı sorulmaz, ne istenirse yapılsın.
Taraftar siyah beyaza sevdalı, sadece takımın başarılı olmasını, Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istiyor. o gelmiş bu gitmiş kimsenin umurunda değil. Yeter ki gelenler başarılı olsun. Kısır çekişme, dedikodu, boş konuşma istemiyor artık. Bu durum takıma da yansıyor çünkü!..
Dediğim gibi daha ligin başı. Herkes aklını başına alsın... Beşiktaş'a yakışır bir duruş sergilesin!..

Yani;
Beşiktaş'lı duruşu!..

 

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık