QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Haydi hayırlısı, yerel seçimlere hazırız.

Siyaset iyice rezil bir hal aldı!..
Yerel seçimler yaklaştı ya; her türlü kepazelik başladı!.. Kendini sütten çıkmış ak kaşık gibi gösteren hırsızlar gün yüzüne çıktı.
Neler neler duyuyor ve görüyorum inanamazsınız...
Baştakileri bir kenara bıraktım, bu ekiple zamanında birlikte hareket edenler, kol kola yürüyenler, iş bitirenler Beşiktaş'ın sonunu hazırlayan Beşiktaşlıyım diyen tescilli sahtekarlar bile utanmadan sıkılmadan ön almaya çalışıyor. Yazıyorlar çiziyorlar, konuşuyorlar!.. Bunların yancıları da bunları parlatıyor!.. Midem kaldırmıyor artık!.. Acaba diyorum davalar yakın örgüt suçuna girmeyeyim sıyırayım mı diye düşünüyorlar. Milleti aptal mı sanıyorlar. Bu tescilli sahtekarlar geçmişlerinden utanmadan ailece kahraman olmaya mı çalışıyor göreceğiz. Takip ediyoruz... Zannedilmesin ki ortalık boş, zaman geçti, buna izin vermeyeceğiz. Bu tipleri Beşiktaş'tan temizleyene kadar mücadele edeceğiz. Biraz daha ortalıkta dolaşır yine siyasete ve belediyeye girmeye çalışırlarsa, karşılarında bizi bulurlar. Her şeyi deşifre etmiştik, tekrar yenileriyle birlikte yayınlamaktan çekinmeyiz.


Diğer yandan; parti örgütlerinin de iki taraflı oynayan omurgasız bu şahsiyetsizleri tekrar aralarına alacaklarını da zannetmiyorum, hatta biliyoruz. Yaptığımız görüşmelere göre artık eğitimli, proje üreten, vizyon sahibi insanlarla yola devam ediyorlar, edecekler. Eğer tam tersi yine eski tas eski hamam devam edilirse ve bu kerameti kendinden menkul sözde siyaset ağalarıyla, hırsızlarla, sahtekarlarla, küfürbazlarla böyle bir birliktelik olursa, onlara karşı da çephe oluştururuz şimdiden duyuralım. 

***

Dikkat ederseniz hiç isim vermedim. Eski yeni ayrımı da yapmadım...
Çünkü zihniyetin değişmesi yazım. Beşiktaş(ı sevmek lazım.
Bizim işimiz kişilerle değil, kurumlarla ve Beşiktaş ile ilgili...
Kişi bir yere kadar ama kurumlar, kentler öyle mi?..
Benim üzerinde durmak istediğim konu başka; 
Beşiktaş markası gerçekten çok yıprandı.
Bu böyle devam edemez.

***

Beşiktaş Belediyesinde son zamanlarda zaten iletişim çok kötü... Önceleri açılan sahte sosyal medya hesaplarından troller saldırırdı, hesaplar şişirilip rt ve beğeni sayısı arttırılırdı. Algı operasyonları ciddiyetten uzak çalışmalar yapılır bunun da adına iletişim denirdi. Bu durumun bir uzantısı genel seçimlerde yaşandı ne oldu sistem çöKtü!... Çünkü iş bilmezler idare etti. Bununla ne bağlantısı var diyebilirsiniz çok var, zamanı gelince onu da açıklarız, şimdi konuyu dağıtmayalım.
Şimdi ise belediyenin iletişim departmanının üzerinde sanki ölü parmağı serilmiş durumda. çok büyük hata ve yanlışlar var.
Yenisiniz diyoruz ses çıkarmıyoruz, ama doğru işler yapmak için acil olarak Beşiktaşlılarla ortak çalışmayı deneyin. 
Böyle giderse, Beşiktaş daha çok yapranacak.
Geçen döneme bakın, ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.

***

Gelelim bizim ne yapacağımıza...
Şimdi sıkı durun!..
Beşiktaş Medya Grup olarak diyoruz ki;
Belediye seçimlerinde bizde varız...
Geniş açıklamaları önümüzdeki günlerde yapacağız.

***

Beşiktaş'a nasıl bir belediye başkanı istiyoruz, nasıl bir çalışma yapılmalı bu konuda ısrarcı olacağız. Gerekirse yol gösterecek konulara değineceğiz.
Eylül ayında başlıyoruz dedik ve sözümüzde durarak haberlerden önce  işe anketlerle başladık.
İlk anketimizde sorumuz Beledeyinin çalışmalarından memnunmusunuz?
Bu soru Beşiktaşlılardan geldi. Cevabı da Beşiktaşlılar verecek.
Bir ay boyunca bu anket yayında kalacak. Bakalım nasıl bir sonuç çıkacak. Bizim tüm enketlerimize en az 25-35.000 arasında oy verilir. Tabii bun da spor ve genel siyasette var. Bu Beşiktaş yerelinde bir anket olduğundan ancak tüm dünyada yayanlandığından eminim ki yine en az on binler oy kullanacaktır.

Ardından her ay yeni bir anket sorusu planlıyoruz.
Beşiktaşlılardan bir çok soru var, derleyip topluyoruz, paylaşacağız.
Ama bir kaç örnek vereyim; 
Belediye Başkanı ve kenti yönetenler hakkında düşünceler, en iyi ve en kötü belediye başkanı kim?, Beşiktaş'ın acil ihtiyacı nedir?, Beşiktaşlılar ne istiyor?, Başkan adayları kim olmalı, nasıl olmalı, başkan adayları nasıl seçilmeli ve tabii Beşiktaş'a nasıl bir başkan adayı? gibi sorularımız olacak.

Gösterilecek başkan adayı sandığa gitmeden biz oylayacağız bakalım doğu bir seçim mi yanlış bir seçim mi.
Bu cevapta mutlaka Ankara'daki siyasileri etkileyecek ve ilgilendirecektir.
Çünkü parti temsilcileri STK'lar ve kentin ileri gelen kişi ve kuruluşlarına soracağız dedi, soruyorlar da...  
Beşiktaş'ta bizden büyük ve önemli STK ve kuruluş yokttur herhalde...

Ayrıca semtin bileşenleri ile de görüşmeler ve anlaşmalar yaptık. Destek aldık. Güç birliği içinde hareket edeceğiz. Bu konuya da yakında değineceğim.

Özetle biz de varız!..
Yüzbinlerce kişiyle işbirliği içinde, yerel seçimlere hazırız!..
Anketleri takip edin, haberlerı takip edin yorumlara takip edin, Beşiktaş adına önemli işler olacak!..
Beşiktaş'ı Beşiktaşlılar yönetecek.

 

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık