QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

02 Mayıs 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Seçim sonrası Beşiktaş'ta cümbüş var!

Valla bizim patron olduğu için söylemiyorum, İsmail Baştuğ yine çok efendi bir insan.
O Hürriyet'te ben Milliyet'te iken tanıştık, 1980'li yıllarda... 
O zaman beri takip ederim kendisini, her zaman önce gazetecilik demiştir.  
O kadar çok şey yaşadık, onu ilk defa bu kadar sabırlı gördüm!.. 
Şimdi neden böyle davrandığını anlıyorum.
Aylar önce şahsi meselelerin kamu yararından önece gelmediğinden bahsetti, başkalarının yaptığını biz yapamayız derken, aynısını kendi yapmak istemediğini anladım. 
Hele seçim öncesi!..
Ama artık sona gelindi!..
Ben olsam ve bunlar bana yapılsa seçim meçim dinlemem. Rezil siyasetçilerin, kumpasların ve belden aşağı oyunları sahneye koyanların 7 sülalerini deşifre ederim. 
Adam gazeteci... 
Meclisin içinden zimmet çıkmış insanlar temizlensin. Soruşturmaya uğrayanlar, yargılanacak olanlar temizlensin. 5 yıldır birlikte iş tutanlar ayıklansın, yeni gelecek başkan ve ekibi tertemiz bir sayfa açsın, mutlu ve güzel çalışsın dedi diye nelerle uğraştı, uğraşıyor. Sanki iş takibi yaptı, iş istedi, eşini dostunu işe sokmaya çalışıyor, beleşe büfe otopark almaya uğraştı.  
Sadece gazetecilik yapmaya çalışıyor. Çalışıyoruz!..
Bir yandan da kumpas çeteleriyle didişiyor, didişiyoruz!..
Bu çeteler yıllardır var. Beşiktaş ayağı var, gazete ayağı var. haber sitesi ayağı var. Partiden atılan, ayrılanların ayağı var, bunlarla birlikte hareket edenler var, istediklerini elde edemeyen sosyal medya ayağı var, şantajcılar var, mahalle temsilcileri var, seçilmişler var, belediye içinden adamlar var, ispiyoncular var, muhbirler var, belge, bilgi taşıyan var. İkili oynayanlar var, kaşar diye tabir ettiğimiz eski siyasetçiler var, yenileri var. Meclise girmemiş ama akrabalarını sokmuş olanlar var. Cahil ve tahsilsiz olanları kullananlar var, gizli saklı iş bitiren var, sağ gösterip sol vuran var, en kötüsü de meclisi bile kendi şahsi çıkarları için kullananlar var. Anlayacağınız var oğlu var.
Temizlik olsun diye yıllardır yazıyoruz, bir nebze başarılı olduksa ne mutlu bize... Beşiktaş için varız dedik, sözümüzü tuttuk. Biz bunları söylerken bazıları bizi siyasete bile gireceğimizi zannetti. Halbuki defalarca yazdık, İsmail Baştuğ yorumladı, bir çok kez teklfiler gelmesine rağmen, tüm imkanlarımız varken bile biz bu türden işleri düşünmedik. İnanmadıklarımızla yürümedik!.. Gençlerin önü açılsın, siyaset temiz yapılsın diye uğraş verdik. Biz de katkı verebilirsek ne mutlu...
Malum seçim var... 
Şimdi bunların sırası değil denilince, bugüne kadar durdum, bir şey yazmadım.
Ama sabırda bir yere kadar. Bıçak geldi kemiğe dayandı. 
Geçenlerde bir yazı yazmıştım, seçimden sonrası tufan diye... Bunu çoğu insan seçimden sonra partiler karışacak sanmış!.. Bize ne partilerden. Tam tersine Çarşı karışacak!.. Tekke düşecek kel görünecek. Herkes herkesi tanıyor da, namuslu sanılanların bile nasıl rezil işlerin içinde olduğunu görecek, öğrenecek... 
Geçen dönem nasıl aydınlandı ise, Beşiktaşlı yine aydınlanacak!..
 
KAYMAKAMLIK VE EMNİYETTEN SEÇİM TEDBİRİ

Biliyorsunuz, Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan Radyo Beşiktaş'a geldi. Seçime yönelik Beşiktaşlılara seslendi!..
Edindiğimz bilgiye göre, seçimlere yönelik tüm tedbirler alınmış, Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı ve arkadaşları 24 saat görev başında... Hep birlikte huzurun temin edilmesine çalışıyorlar.  Hepsi harika insanlar... Biz de basın camiası olarak katkı vermek zorundayız. Elimizden geleni de karşılıksız sevgi ve saygı ile dostça yapıyoruz.
İsmail Baştuğ burada öncüdür!..  
Onların bu gayretlerine ve çalışmalarına da tüm Beşiktaşlıların ve siyasilerin de katkı vereceğinhe inanıyorum.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Beşiktaş'a gelişinde yine biraraya geldik, konuştuk, tedbirler daha da artmış gördüğüm kadarıyla... Hep birlikte seçim gecesi önemli bir sınav vereceğiz.
Belediye Başkan adayları ve siyasi partiler de bunun bilincindeler.
Ufak tefek şeyler olabilir!..
Ortamı hiç bir zaman germediler, mükemmel bir tablo ortaya koydular.
Önceliğimiz; seçimlerin kavgasız dövüşsüz güzel bir ortamda geçirmektir. 
Özetle şu seçimi sağ salim bir atlatalım da!..

 

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık