QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

02 Mayıs 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ın oyunbazları ve kaşar siyasetçilerine dikkat!

Unutmayın!.. Biz kamu adına görev yapıyoruz. Artık seçimlere kadar zaman zaman sizlerle birlikte olacağız. Katkı sunmaya çalışacağız. Bazılarınız sevinecek bazılarınız üzülecek.

Hayat bu!!!

Siyaseti ticaretle harmanlayanlar hiç sevilmez. Siyaseti halk için yapanlar muteberdir. Ülke siyaseti de, en küçük belde siyaseti de...
İnsanlar huzurlu olsun diye çaba göstermek esas unsurdur.
Ama nedense dünyada da ülkemizde de rant ve kişisel çıkar her zaman ön plandadır. Eleştirdiğimiz zamanda nerdeyse bizleri çarmıha gererler. Önüne gelen saldırır, saçma saçma konuşur. Bazıları da alttan alta kuyunuzu kazır!..
 

Beşiktaş'a bir bakalım isterseniz. Yayınlandığımız günden bu yana 4-5 belediye başkanı ile çalıştık. Haberlerini yaptık. Bu haberlerin bazıları iyi, bazıları kötüydü. 
Bizim işimiz doğruları söylemektir. Siyasiler bunu nedense bir türlü anlamaz. Hep övülmeyi bekler. Hırsızlık, yolsuzluk, iş takibi, haksız zenginleşme filan yazdık mı, sizden kötüsü yoktur.
Hepsi herşeyi biliyor ama umursamıyorlar sanki.
Geçen dönem biliyorsunuz berbat bir yönetim vardı. En başından en küçük birimine kadar bir kokuşmuşluk hakimdi belediyeye... Sonunda görevden alındılar zaten bir çoğu. Bizimde yazdıklarımız doğru çıktı. Bu arada çok uğraştık çok sıkıntı çektik bunu çok insan bilmez. Hele şimdi görevde olanlar ne yaptınız ki bile diyebilir.

Bu nedenle temizlik harekatının üzerinde çok duruyoruz ve hep uyarıyoruz.  Tabii istemek gerek bunun için. İsteğimiz Beşiktaş'a yararlı olmak yoksa kurulacak ekipten bize ne?.. Bizim işimiz habercilik yazar geçeriz.

Ancak bakıyorum da sanki üzerinde çok durulmuyor bizim kadar. Önemli bir yapılanma bu halbuki. Kendilerine de zarar verilebileceğini düşünmüyorlar.

Tek tek inceledik. Geçen dönem haklarında zimmetten tutunda bir sürü şaibeli iş olanlar aday adayı olmuş yine belediye meclisine. Bu isimleri defalarca yazdık. Kendileri gimek isterler, bazıları eşini dostunu kardeşini yeğenini koyar meclise... Anlamadığım nokta kötüledikleri hatta biz destek verdiğimizde güzelleme yapıyorsunuz diye noterden resmi ihtarname çekecek kadar şaşırmış bu siyaset kaşarları, nasıl meclis üyeliği için aday adayı olabiliyor ve adaylaşarak seçildiklerinde iftiralar attıkları belediye başkanı ile nasıl çalışacaklar. Çalışmayacaklar tabii altını oyacaklar geçen dönemdeki gibi. Şunu da söyleyeyim bu yazdıklarım belgelidir, yakın zannettiğiniz isimleri görünce şaşırdıklarınız da olacaktır o kadar söyleyeyim.

Mesela, küçük bir örnek verelim...
Rıza Akpolat ve Erdoğan Toprak dahil, İmamoğlu'na bile sosyal medya işbirlikçileri ile kendi destekledikleri kişi aday olsun diye PYD-FETÖ iddiası atıp mahkeme tutanağı bile paylaşmış perde arkasında paylaştırmış ikili oynayan insanlardır bazıları... Defalarca yazdık anlattık. Diğer rezil paylaşımlar ve bizim gazeteye bile o zamanlar gönderilen belgeleri de henüz yazmadık!..
Daha ne diyelim???

Siyaset artk bu çirkin ortamdan çıkmalı, bu berbat durumdan kurtulmalıdır. Liyakatli tahsilli iş bilen insanlar ülkeyi ve kentleri yönetmelidir Beşiktaş'ı. Biz yakından takip ediyoruz ve adaylık süreci kesinleşmeden karar alıcıları uyarmak istiyoruz.

Bu dönem;
Artık bizim kadar olmasa da Beşiktaş'ı tanıdınız. Biz her fırsatta haberleri, belgeleri, Beşiktaş'ın arşivini yayınlıyoruz. Bu bir kültür hazinesidir, bilmeyenler için, okuyun inceleyin!.. Artık kanmayın, uyanık olun. Aday olmalarına ısrar edenler olursa da (!) bunları anlatın!. Bakın hazır değişim de oldu. Yazık edersiniz herşeye!!!

Öğrenmek istediğiniz bir şey varsa arşivlerimiz de kapımız da 24 saat herkese açıktır.

 

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık