QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

07 Mayıs 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Yeni sezonda BJK

Değerli okurlarım ligimiz bitti, ama hemen arkasından Dünya kupası maçları başladı, büyük bir merakla beklediğimiz maçlar başlayıp bir müddet geçince şahsen ben hayal kırıklığı yaşadım, neden mi ? Nerede o eski takımlar ve futbolcular bu takımlardan kaç futbolcunun adı aklımızda, eskiden bırakın futbolcu isimlerini, takım isimlerini ezbere sayardık.
Futbolcu paraları arttıkça futbol kalitesi düştü, bu bir gerçek şimdi bir de VAR çıktı.
Oyunun tam heyecanlı yerinde oyunu kes kameraya koş ve de penaltıyı ver. Mesela Fb stadı , Fb-Bjk oynuyor ve tam 90.dk.
Bjk nin bir akınında, bir penaltısını hakem atlıyor, ama hemen VAR devreye giriyor ve kararı değiştiriyor, hakem de penaltıyı vermek durumunda kalıyor. Bjk penaltıyı atıyor.GOL
Sahada neler olabileceğinin tahminini size bırakıyorum.
Tff mizin ARAŞTIRMA-PLANLA DAİRESİ olmadığından hiç araştırmadan maalesef bu kararlara hemen atlıyoruz.
Futbol hatalara açık bir oyundur , futbolcu nasıl hata yapıyor ve takımın kaderiyle oynuyorsa , hakemde hata yapabilir , yeterki YANLIŞ YAPMASIN.
Bu hataları sen kamera ile düzeltmeye kalkarsan Türkiye ligi sahalarında hiç arzu etmediğimiz felaket olayları yaşayabiliriz, bizden hatırlatması ama karar büyüklerimizindir.
Gelelim Bjk mize , basından öğrendiğimize göre artık gençlere yönelik bir transfer çalışmaları yapıldığını görüyoruz, tabii mali açıdan büyük sıkıntıda olduğumuz bilindiği için , gençlere biraz da bu yüzden yöneldiğimiz net olarak görülüyor, hayırlısı inşallah iyi olur.
Bu arada göreve getirilen yeni Sportif direktöre de değinmek istiyorum, bu kadar futbolun içindeyim bu arkadaşın ne gibi özellikleri var ki, benim METİN,ALİ, FEYYAZ,GÖHHAN, ULVİ, KADİR, RASİM,M.EKŞİ, gibi futbolcularımın önüne geçebiliyor, Teknik direktörlük yapanları da saymadım.
Bir ara Fb den futbolcu ithal ediyorduk, o hatırıma geldi. Bu yanlış bir olaydır, göreceksiniz kısa zamanda neticesi görülecek.
Neticede şunu söylemek isterim, Bjk mizin alt yapısı nasıl bittiyse, teknik kadromuzun da , alt yapıdan gelen veya uzun yıllar Bjk mizde futbol oynadıktan sonra , başarılı olan hocalarımıza da kapıları iyice kapanmış, bu çok yanlış sonu iyi olur inşallah.
Yeni sezonu takımız açtı, inşallah kazasız , belasız, sakatsız, cezasız, çok başarılı bir sezonu hem içerde, hemde dışarıda hep beraber coşkuyla yaşarız.
Sağlıklı gün dileklerimle
Mustafa Kemal Ulusu

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık