QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Konumuz Beşiktaş

Uzun yıllardır ligimizde bu haftaki Başakşehir maçındaki kadar kötü bir Beşiktaş izlememiştim, ama sezon daha başlamadan bence  bu durum kendisini çok net gösteriyordu.
Nedenleri mi? Başkan ve yönetimin tutarsız davranışları, yanlış bir teknik kadro seçimi ile çok yanlış transfer politikalarıydı. 
İlk bomba Orhan Ak ile patladı, başkanın ve Abdullah hocanın direnmeleri çok yanlıştı, çünkü Bjk taraftarının kendilerine yapılanları asla unutmayacağını bilmeleri gerekirdi ,hele bu taraftarı çok tanıyan başkan, bu hatayı yapmamalıydı.
Transferler ise, başından sonuna kadar plansızlığın ve programsızlığın çok net bir göstergesiydi. Geçen yıl takımın çöküşü ve çok belirgin noksanlar dikkate alınmalıydı.
İki bek artık yaşlanmışlardı, Vida da ise geçen yıldan beri yaşının ilerlemesi sebebiyle görülen bariz ağırlığı ile formsuzluğu net görülmekteydi, nitekim son maçtaki kırmızı kart öncesindeki ağır davranışı ve acemice yaptığı penaltı bu görüşümüzün çok net bir göstergesiydi. Ruiz belli ki iyi bir futbolcu , fakat onda da görülen bariz ağırlığı, müdafaanın bu yıl çok goller yiyeceğini çok net göstermektedir.
Bunun yanında. bu yıl alınan diğer tüm yabancılar için şahsi görüşüm , değil Bjk de, ligin diğer takımlarında dahi zor yer alabilecek derecede kalitesiz olduklarıdır, onlara verilen korkunç paraları da düşününce üzülmemek mümkün değil.
Özetle ne teknik kadrosu, ne gerisi, ne orta sahası, ne de forvetleriyle Bjk, bu yıl maalesef çok kötü sinyaller vermekte. Daha ligin başı diyecekler olabilir doğrudur , ama benim şahsi görüşüm görünen köy kılavuz istememekte ve düzelme ümidi de pek görülmemektedir.
İşin kötü yanı , o müthiş taraftarımız,  şampiyon olunan dönemler dahil, hiç destek vermediği ve malum sloganla bağırdıkları başkanlarına,  bu sezonun daha başı olmasına rağmen yine ve o aynı malum sloganla aleyhte tezahürata başlamış olmalarıdır, ki bence de bu çok önemlidir ve çok baş ağartacaktı ki nitekim de ağartı ve de başkan dayanamayarak istifa etti.
Netice olarak, Bjk de işler bariz bir şekilde çok kötü gidiyor.
Şahsi görüşüm şudur; 
Sayın başkanın çok güçlü bir yönetimle yeni bir takımın ve sistemin ve de güçlü bir alt yapının temellerini atarak ve çirkin sloganlara karşı , eski ve yeni servet beyanlarını net bir şekilde taraftarın önüne koyup , kendisini aklama şartıyla (ki bunu yapmazsa bu slogan arkasından yıllarca da devam eder) son  bir kez daha şansını denemelidir.

Beşiktaşımıza yapacağı  iç ve yurt dışı maçlarında başarı dileklerimle siz sevgili okurlarıma da sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.

Mustafa Kemal Ulusu

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık