QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ımızın gelecek yılı

Bir kulübün en az 5 yıllık ARAŞTIRMA,PLANLAMA,EĞİTİM VE DENETİM yapacak bir başkanlık birimi yoksa o kulüp teknik, idari ve mali açıdan çok sıkıntılar yaşar .Diyeceksiniz ki bu acaba TTF dahi var mı? Yok ne TFF de ne de Türkiye’de hiçbir kulüpte maalesef yok bu sebeple de ne kulüplerimizin ne de TFF mizin sıkıntıları hiç bitmiyor.

Ben bunu sayın başkanımız Fikret Orman başkan olduğunda bu hususu teklif etmiştim hatta fahri olarak da ekibi kurup çalışma planını da yapabileceğimi de belirtmiştim, ama stadımızın yapımı vs yoğunluktan başkan herhalde fırsat ve zaman bulamadı ki maalesef uygulamaya koyamadık.

İşte bunların menfi neticeleri bu yıl net bir şekilde ortaya çıkmaya başladı ne mi onlar?

  1. Mali açıdan sıkıntı
  2. İdari birimlerde sıkıntı
  3. Teknik kadroda sıkıntı ki en büyük sıkıntıda bence burada sebebi mi?

Beşiktaş’ımızın alt yapısı bence taaa 1900 yıllarının sonlarından başlayarak maalesef bitirildi.BJK miz yerli ve yabancı ve çoğu da çok yaşlı futbolcularla tam bir toplama adeta lejyoner takım hüviyetine sokuldu, bu takımlarımız astronomik paralarla ve hesapsız kitapsız planlamalarla bir alay futbolcu aldı ve bu futbolcularla sadece o yılı kurtarmak için mücadele etti ve nitekim şampiyonluklar da aldık ama sonunda o futbolcuların da sonu geldi öyle ki satsan satamıyorsun, kalsa faydası kalmamış, velhasıl tam iki arada bir derede bir durum.

İşte uzun vadede bir Planlaman ve Araştırman yoksa bir gün arabanın lastiği patlıyor, inşallah başkanımız ve yönetimimiz lastiğimizi çabuk yamarlar da ligde ve de mali açıdan büyük sıkıntılar yaşamayız, bizim temennimiz Beşiktaş’ımızın sağlam bir yapıya kavuşması ve de hem ülkemizde hem de yurt dışında bizi bayraklarla sokaklara çıkarmasını görmek.

Bu yıl gördüğüm kadarıyla öyle astronomik flaş transferler pek yapılamayacak ve de alt yapıya ve de genç oyunculara yöneleceğiz bence çok doğru olur, hatta Ali Koç gibi taraftara şampiyonluk vs vadetmeden kurumsal ciddi bir kimlikle, akılcı transferlerle, gençlerle ileriye dönük bir takımla bu yıl lige başlanacağını bizim vefakar taraftarımıza deklare ederseniz çok iyi olur derim.

Bu taraftar zamanında 15-16 yıl bekledi, yeter ki inansınlar, onları inandıracak çalışmalar yap ve bak, onları nasıl sabırla takımlarına destek verecekler, o zaman bunu çok net bir şekilde göreceksin.

Takımıza yeni sezon açılışında ki bu yıl çok erken açılacak, başarı çalışmalar diliyorum.

Ayrıca tüm BEŞİKTAŞ camiamıza hayırlı bayramlar diliyor ve sağlıklı, mutlu ve başarılı günler temenni ediyorum.

Ayrıca eski başkanımızın değerli babası,  eski futbolcumuz ve benim de yöneticilik dönemime rastlayan o kötü mali sıkıntılı bir dönemimizde, o yıllara göre çok yüklü bir para yardımıyla kulübün ayağa kalkmasına büyük destek olan, benimde çok değerli bir ağabeyim rahmetli ERDOĞAN DEMİRÖREN Allahtan rahmet diliyorum, nurlar içinde yatsın.

Camiamıza ve de değerli ailesine de baş sağlığı diliyorum. Sevgilerimle ,saygılarımla.

Mustafa Kemal Ulusu

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık