QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

07 Mayıs 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Aman hocam dikkat

Öyle bir sezon yaşıyoruz ki, 4 takım da potada , müthiş bir takip var ve de ne olacak belli değil.
BAŞAKŞEHİR takımına karşı nedense hiç başarılı olamıyoruz ve doğruya doğru, Abdullah Avcı hoca her maçta maalesef taktiksel açıdan Şenol hocamızı mat ediyor.Bakın GS maçında ne oldu? Maç sonundaki mağlubiyetten sonra hocalarının hiç sesi çıktı mı? ki bu hoca , her derbisinden sonra muhakkak iğneleyici beyanatlar verirdi , ama baktım bu net yenilgiden sonra çıtı çıkmadı, neden? Zira bu maçta Fatih hoca onu müthiş bir taktikle, adeta perişan etti, ki bizim GS dan ne eksiğimiz var, bence takım kalitesi açısından fazlamız var, eksiğimiz yok, ah hocam Fatih hocanın gördüğü , bu takımın nasıl maç kazandığını sen nasıl göremezsin bak görünce yenilince çıtları çıkmıyor.


Neyse hani futbolcu tabiriyle önümüze bakalım.


FB ile kupa finali bence çok önemli, inşallah bizim futbolcularımız ve de bilhassa HOCAMIZ,FB futbolcularının taktiksel sertliklerine karşı uyanık olup karşılık vermezler, aksi halde Malatya maçına, başta Quaresma , Tosiç,Pepe,Caner olmak üzere eksik futbolcularla moralsiz çıkabiliriz, ki bence çok iyi bir takım olan Malatyaspor da ciddi bir rakip.


Ardından gelecek GS maçı da tamamen taktiksel açıdan çok zorlu geçecek, Fatih hoca ona adeta şampiyonluğu garanti edebilecek bu maçta , tüm bilgi birikimini sahaya sürecek, yani aynı BAŞAKŞEHİR maçı gibi.
Çok sertlikle bizim futbolcuları yıldırıp, sinirlendirip kart görmeleri birinci prensini olacak, ki bizde buna tecrübeli olmalarına rağmen nedense uygun çok futbolcu var ve de maalesef HOCAMIZ DA BU KATEGORİYE DAHİL.
Özetle sıkı bir döneme giriyoruz.Şenol hocamın çok sakin bir yapıda olması gerek.
Lüzumsuz konuşmalar yapmaması ve sahada sinirlerine hakim olması şart, zira onu gören futbolcusu neler yapmaz?


AMAN HOCAM DİKKAT


İnşallah Mayıs ayında kayıpsız maçlarla şampiyonluğa erişir ve bu müstesna taraftarlarımızı sıkıntılı geçen hayatlarında bir nebze olsun mutlu ederiz.
Sonra mı ? Kulübün Mali yapısı ve sıkıntılarını yetkili ağızlardan dinler ve görüşlerimizle tavsiyelerimizi de dile getiririz.


Sağlık ve mutluluk dileklerimle.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık