QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Sergen Yalçın düşüncesine inanalım

Dünya futbol tarihinde bir ilk yaşanıyor. Pandemi olayında Dünya ligleri gibi Türkiye ligleri askıya alındı. Ülkemizin toplu halde uyguladığı sağlık önlemleri nedeniyle sağlık felaketi fazla hasar oluşmadan atlatıldı. Fakat bir çok önemli değerli profesörlerimiz bu uğurda şehit oldular. Bir çok yakınlarımız ve dostlarımızı bu hastalığa kurban verdik. Tüm bu olumsuzluklara rağmen FIFA tüm ülkelere verdiği talimatta liglerin oynanması konusunda talimat verirken kimilerinin tescil edilmesini kimilerinin ise playy off oynanması konusunda fikrin alış verişinde bulundu. Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Nihat Özdemir ve yönetimi mantıklı ve olumlu bir karar vererek liglerin oynanması konusunda mesajlar verirken korona vakası yaşayan takımların maçlarının ertelenmesi konusunda hassas olduklarını da vurguladı. 

İki aylık futboldan kopuş nedeniyle bir çok oyuncu paniğe kapıldı. Fakat Beşiktaş bu süreci Teknik Direktör Sergen Yalçın ve ekibi oyuncularını başarı ile kontrol ederek verdikleri programları günlük olarak takip ettiler. Yurt dışına giden 5 oyuncu dahil tüm performanslarını kontrol altına aldılar. 

Fakat antrenmanlara başladıklarının ertesi haftasında Başkan Ahmet Nur Çebi dahil 10 kişinin koronaya yakalanması ve testlerinin pozitif çıkması tüm planları bozdu. Fakat Sergen Yalçın futbolun basit ve sistemli oyun olduğunu oyuncularına hatırlatarak toparlanmalarını sağladı. 

Tüm takım oyuncuları bayram tatili yaparken Beşiktaşlı futbolculara çalışma mesaisi kondu. Çünkü kalan 8 maçla alınacak puanlar siyah beyazlı takımın geleceğini olumlu şekilde etkileyecekti. 

Özellikle yapılan antrenmanlarda oyuncuların yapılan performans çalışmalarını olağanüstü çıkınca Teknik Direktör Sergen Yalçın ve ekibinin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. Bekleyelim görelim prensibini ilke edinan Sergen Yalçın kalan 8 maçında final olduğuna inanarak oyuncularını şimdiden motive etmeye başladı ve elindeki kısıtlı kadroya rağmen takımını hırslandırıyor.

Beşiktaş bu pandemi arasından en karlı çıkacak takımlar arasında görüyorum. Hem maddi hem de manevi...

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık