QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

03 Mayıs 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

21 şutta sadece 2 isabet olursa kazanamazsın

Güntekin Onay, Hürriyet'teki köşesinde önemli tespitler yaptı. Güntekin Onay, şunları yazdı...

Başakşehir, tek isabetli şutunda gol attı.

Her şeyden önce Başakşehir’in neden uzun süredir maç kaybetmediği ve neden bu sezon gol yemediği sorusunun cevabı dün ortaya çıktı. Takım savunmasını gerçekten de iyi yapıyorlar ve tüm oyuncular bu konuda sorumluluklarının farkında. Buna rağmen Beşiktaş, hem ilk yarıda hem de ikinci yarıda özellikle N’Koudou ile net pozisyonlar buldu. Siyah beyazlı ekip rakip kaleye çektiği 21 şuttan sadece 2 isabet bulurken bu rakam Başakşehir ise 90 dakika boyunca bulduğu tek isabetli şutta gol atmayı başardı.

WEGHORST iLK KEZ BU KADAR TUTUKTU

İlk yarı iki takım da dengeli ve emniyetli bir futbolu tercih etti. Başakşehir, maç boyunca riskten uzak bekleri dahi hiç hücuma çıkartmayan bir defansif kurgu ile oynadı. Beşiktaş ise özellikle Masuaku-N’Koudou kanadından rakibini zorlamayı tercih etti. Weghorst geldiğinden beri ilk kez bu kadar tutuktu ama 1.97’lik Hollandalı futbolcunun 1.83’lük iki stopere yüksek toplarda üstünlük kurma fikri Valerien İsmael’in planlarında yoktu.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık