QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

06 Mayıs 2024, Pazartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kartal'a ağır darbe

Fatih Doğan, Sabah'taki köşesinde önemli tespitler yaptı. Fatih Doğan, şunları yazdı...

Trabzonspor, Beşiktaş karşısına Avcı'nın 'kontrolü oyun, nitelikli sonuç' taktik planıyla çıktı. İlk yarıda oyunu geride kabul eden, geçiş yollarını kapayan, soğukkanlı duruşuyla Beşiktaş'ın hatasını kollayan bir görüntüdeydi. Peres, Edgar gibi önemli oyuncularının yokluğunda uyum riski yaşayabilecek defansı ile Beşiktaş'ı daha önde karşılamanın 'haklı olarak' yanlış olacağını düşünmüş olacak ki oyun alanını da topu da ilk yarı Beşiktaş'a bıraktı. Sağlı sollu bindirmeler ve denemeler yapan Beşiktaş, önde Güven'le, solda Larin'le, ortada Alex'le gol üretemedi. 

VAR bu porsiyonda hakemi uyarsa monitörde incelemeye değer bir pozisyondu. Beşiktaş aradığı golü Larin'le 62'de buldu ancak Güven verimsiz, Alex uyumsuz ve Pjanic'in top isteğine yine karşılık bulamadığı anlar yaşadık.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık