QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Birlikte hareket etmek

Beşiktaş, sezonu beklentilerin ötesinde iyi bir yerde tamamladı. 3. olmak elbette başarı değildir ancak, kış aylarında karşı karşıya kalınan durum göz önünde bulundurulduğunda, gelinen nokta övgüyü hak ediyor.
Burada bir numaralı paye Sergen Yalçın'ın. Gerçekten kalite olarak rakipleriyle yarışamayacak, ekonomik problemlerle boğuşan, ayrılıkların yaşandığı bir takımı ayakta tutmak kolay iş değil.
Bu işin, sahanın dışında bir de sosyolojiyi, psikolojiyi yönetme kısmı var. Sergen yalçın bunu çok iyi yaptı.
Siyah-beyazlı yönetim de, başta Başkan Ahmet Nur Çebi olmak üzere, maksimum fedakarlığı yapıyor.
Ancak kara delik o kadar geniş ki, ne yaparsan yap kapatmak mümkün olmuyor.
Bu sezon bize gösterdi ki, şartlar ne kadar olumsuz bir hal alırsa alsın, bu işe inanmış, futbol bilgisi yüksek ve camiayı bilen hocan varsa, zorlukların üstesinden gelmek daha kolay oluyor. Beşiktaş yönetiminin yapması gereken, kendi içlerinde bir olup, ardından hocasına sonsuz destek ve kredi vermektir. Gelen futbolcu da bilecek ki burası teknik direktör takımı.
Öte yandan yeni kontratlar da ödenebilecek seviyelerde yapılabilirse, kulübün ayağı kalkması beklenenden daha erken olacak gibi görünüyor. Beşiktaş elbet ayağa kalkar, bugün olmazsa yarın.
Ancak bu süreci yürürken camianın birbirine omuz vermesi en önemli kriterdir..  

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık