QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ünlülerin dünyası bu ay çok hareketli

Ünlüler dünyasında her an yeni bir şeyler oluyor. Yeni başlangıçlar, ayrılıklar, özlemler, sevinçler, davetler derken uzayıp gidiyor. Toplum tarafından sevilince, doğal olarak insanlarda ünlülerin özel hayatlarında neler yaşadığını merak ediyor. Sizler için ünlülerin dünyasında bu ay neler yaşandığını derledim. İşte ünlülerden en son haberler…

Eşim bana hediye almıyor

Geçtiğimiz haftalarda Bebek’teki bir spor salonundan çıkarken görüntülenen Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan, muhabirlerin sorularına kısaca yanıt verdi. Serdar Ortaç, Kıbrıs’ta konser vereceği için İstanbul’da yalnız kalacak olan Chloe Loughnan, eşinin yokluğunda bol bol spor yapacağını söyledi. Dördüncü evlilik yıldönümlerini kutlayan çifte birbirlerine hediye olarak ne aldıkları sorulduğunda ise Chloe Loughnan, “Serdar bana hediye almıyor, genellikle ben ona hediye alıyorum” dedi.

Eski mahallesini özledi

Cihangir’de görüntülenen oyuncu Gonca Vuslateri, yeni ev aradığını söyledi. Eski eşi Burak Ertoğan ile olan evliliği bittikten sonra Ulus’taki evinden ayrılan oyuncu,  “Evlendikten sonra Ulus’a taşınmıştım ama, boşandığım için oradan ayrılmaya karar verdim. Eskiden Cihangir’de oturuyordum. Bu semti çok özlediğim için en yakın zamanda Cihangir’de bir ev bularak buraya taşınacağım” şeklinde konuştu.

Sokak ortasında röportaj yapmam

Cem Yılmaz’ın eski eşi Ahu Yağtu’nun Bebek’te görüntülendiği sıralarda muhabirlere verdiği tepki şaşırttı. Oğlu Kemal ile gittikleri İngiltere gezisinden dönen Ahu Yağtu, muhabirlere iş görüşmesi için geldiğini söyledi. Gazetecilerin kendisine yönelttiği sorulara cevap vermeyen Ahu Yağtu, sokak ortasında röportaj yapmayacağını ve sorulan soruları da yanıtlamayacağını söyledi ve kolay gelsin diyerek uzaklaştı.

Annesinin yeni sevgilisini kızına sordular

Son günlerde Cem Yılmaz ile yaşadıkları aşkla gündem olan Defne Samyeli, kızı Derin Talu ile birlikte Levent’teki bir kuaförden çıkarken görüntülendi. Saçlarına bakım yaptıran anne-kız, mekandan ayrılırken muhabirlerin sorularına cevap verdi. Defne Samyeli’nin küçük kızı Derin Talu’ya “Annenizin yeni sevgilisi Cem Yılmaz hakkında düşünceleriniz neler? “ diye sorulduğunda Derin Talu, sadece kendisini sevdiğini söyledi.

Ünlü çift ilk kez birlikte görüntülendi

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile Seçkin Özdemir, geçtiğimiz haftalarda Akmerkez’de el ele görüntülendi. Ortak arkadaşlarının vasıtasıyla tanışan çiftin arkadaşlığı kısa sürede aşka dönüştü. İlk kez Akmerkez Serafina’da birlikte görüntülenen Seçkin Özdemir ve Demet Özdemir çifti, muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakmadı. “Erkenci Kuş” adlı dizide başrolde olan Demet Özdemir’e dizi hakkında ne düşündüğü sorulduğunda, çok heyecanlı olduklarını ve tüm ekip olarak merakla beklediklerini söyledi.

Türk erkekleri bir başka

Jabbar ile birlikte ‘Haz’ adlı şarkıyı seslendiren Serenay Sarıkaya, Les Ottomans Kuruçeşme’de Magnum Türkiye’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen şarkının kutlama partisine pek çok ünlü isim katıldı. Sevgilisi Kerem Bürsin’in “Dünyanın en yakışıklı 100 erkeği” listesinde girmesi ile ilgili soruyu yanıtlayan Serenay Sarıkaya şöyle konuştu: “Bu çok güzel, gurur verici bir şey. Türk erkekleri dünyada ilgi çekiyor.“

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık