QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

09 Mayıs 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Magazin dünyasında ses getiren olaylar

Usta gazeteci magazin yazarı Demirhan Hararlı sizler için magazin dünyasındaki son gelişmeleri toparladı.

BEBEK AÇIKLAMASI

BEBEK- Oyuncu Bensu Soral, kardeşi Bedirhan Soral ile birlikte Bebek’de yürüyüş yaparken görüntülendi. Her şeyin yolunda olduğunu söyleyen oyuncu Bensu Soral, evliliklerinin çok güzel gittiğini söyledi. Basın mensupları ‘yeni yılda bebek beklentiniz olur mu?’ sorusuna Soral, "İnşallah ilerleyen zamanlarda istiyoruz" diye cevap verdi.

“YAŞ TAKINTIM YOK”

BEBEK- Portekizli Pedro de Noronha ile evliliğinden Siena Leyla adını verdiği bir kızı olan Tülin Şahin, Bebek’teydi. Doğum gününü kutlayan Şahin, “Kimlikte doğum tarihim 13.12.1979. Hayata yeniden merhaba demem 1980. 40 günlük bebekken annem ve babam ile çok büyük bir trafik kazası geçirmişiz.Yaş takıntım yok, 40 olmuşum 39 olmuşum fark etmiyor” dedi.

“SADECE SAĞLIK DİLİYORUM”

BEŞİKTAŞ- Sunucu Ebru Akel, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. AVM’de meydan katında bulunan yılbaşı köyünü gezen Ebru Akel ile oğlu, daha sonra açık alanda turlayıp kısa bir gezintiye çıktı. Sorulara ayaküstü cevap veren Akel, "Yeni yılda sadece sağlık diliyorum. Her şeyin başında sağlıklı bir insan olmak en büyük servet, gerisi önemli değil. Bizim ailecek bir planımız yok, yeni yıla evimizde gireceğiz" dedi.

“POŞETİ BIRAK ÖYLE POZ VERELİM”

BEBEK- Oyuncu Ezgi Mola, sevgilisi Mustafa Aksakallı ile Bebek’te objektiflere takıldı. Ezgi Mola, fotoğraflarının çekildiğini fark edince, elinde market poşeti taşıyan sevgilisi Mustafa Aksakallı'yı, “Poşeti bırak istersen öyle poz verelim” diyerek uyardı. Akşam yemeğine çıktıklarını ve alışveriş yapıp eve döneceklerini söyleyen oyuncu, muhabirlere “Size de kolay gelsin, Allah kaza bela vermesin, dikkat edin” diyerek uzaklaştı.

“DOĞAL OLMAYI SEVİYORUM”

ETİLER- ‘Güzelliğin Portresi’ filminin galası ING Cinecity Etiler Sineması’nda gerçekleşti. Oyuncu Özge Özpirinçci, geceye yalnız katıldı. Özel gösterim öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen oyuncu Özge Özpirinçci, saçlarındaki beyazlıklarla ilgili, "Doğal olmayı seviyorum" dedi.

PARTİYE YORGANLA KATILDI

BEŞİKTAŞ- Ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir,  Beşiktaş’taki bir partiye katıldı. Pek çok ünlü ismin katıldığı partiye, Özdemir'in kıyafeti geceye damga vurdu. Özdemir, partiye yorgan görünümlü şalıyla katıldı. Ünlü oyuncunun stili dikkat çekerken, talihsiz bir an da yaşandı. Davete kız arkadaşıyla katılan Bestemsu Özdemir, fileli çorabı kız arkadaşının çantasına takılınca panikledi. 28 yaşındaki güzel, uzun uğraşlar sonrası çorabını çantadan ayırabildi.

“PARA KAZANMAMIZ LAZIM”

ETİLER- Oyuncu Ceyda Düvenci, Akmerkez’de bir bankadan çıkarken objektiflere yansıdı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Düvenci, keyfinin yerinde olduğunu, tiyatro oyununun devam ettiğini belirtti. Yoğun iş temposundan dolayı çocuklarına nasıl vakit ayırdığını anlatan oyuncu, "Hayat zor, para kazanmamız lazım, ne yapacağız? Yılın 9 ayını çalışarak geçirip, 3 ayını da çocuklara ayırmaya çalışıyoruz. Ağustos böceği ile karıncanın hikayesi gibi bizimkisi" dedi.

KÖPEK İLE ALIŞVERİŞ

ETİLER- Kanal D’de yayınlanan 'Afili Aşk' dizisinin oyuncusu Asena Tuğal, oyuncu eşi Şahin Irmak'la market alışverişinde görüntülendi. Etiler'deki bir marketten çıkan çift, gazetecilerin görüntü aldığını görünce şaşkınlık yaşadı. Asena Tuğal'in markette bile, köpeğini kucağından indirmemesi dikkat çekti. Ünlü çift, "Ev halimizle çekmeseydiniz" diyerek espri yaptı.

YENİDEN EKRANLARA DÖNÜYOR

BEŞİKTAŞ- Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse,  Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Akşam üzeri geldiği AVM’de yeni başlayacak dizisinden bahseden Küçükköse, kendine yöneltilen sorulara cevap verdi. Oyuncu, "Dizinin çekimlerine başladık. Yeni bir iş, yeni heyecan beni bekliyor. Her şey gayet yolunda, ocak ayında Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacağız" dedi.

HAMİLE DEĞİLMİŞ

BEBEK- Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş’la Bebek’te objektiflere takıldı. Hamile olduğu konuşulan eski model, “Olsa çıkar söylerim, emin olun” diyerek, iddiaları yalanladı. Şallı, Eyüp Sultan’a gidip, dua etmesiyle ilgili ise, “Her zaman gidiyorum, inancım yüksek” şeklinde konuştu.

KÜÇÜK SEVGİLİYLE GÖRÜNTÜLENDİ

ORTAKÖY- Ünlü şarkıcı Suzan Kardeş, kendisinden 25 yaş küçük sevgilisiyle görüntülendi. Gece boyu dans eden çift, Ortaköy Ruby'den sarmaş dolaş çıktı. Muhabirlere "Umarım güzel şeyler yazarsanız" diyen Kardeş, sevgilisiyle taksiye bindi. Her şeyin yolunda olduğunu 'okey işareti' yaparak ima eden sanatçı, yeni aşkının adını sır gibi sakladı.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık