QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

08 Mayıs 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Magazin dünyasında neler oluyor?

Usta gazeteci magazin yazarı Demirhan Hararlı sizler için magazin dünyasındaki son gelişmeleri toparladı.

“BEBEK BEKLİYOR MUSUNUZ?”

BEBEK- Şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu eşi Burcu Kıratlı, ocak ayında evlenmişti, Mart'ta evlerini ayırmıştı. Boşanmaktan son anda vazgeçen ünlü çiftin bu kez anne-baba olacağı iddia edildi. Burcu Kıratlı-Sinan Akçıl çifti, Bebek'te yemekteydiler. Sinan Akçıl, “Bebek bekliyor musunuz?" sorusuna gülerek, “Yok, hayır. Burcu hamile değil” yanıtını verdi.


“BİR DİZİ PROJEMİZ VAR”

BEBEK- Oyuncu Pelin Öztekin, Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülendi. Basın mensuplarını fark edince şaşkınlığını gizleyemeyen oyuncu Pelin Öztekin yeni sezonda gerçekleştireceği bir dizi projesinin toplantısından çıktığını söyledi. Ayaküstü soruları yanıtlayan Öztekin, "Ayvalık’ta tatildeydim, yeni bir dizi projemiz onaylandı. Mecburen çekimler için tatili bitirmek zorunda kaldım. Yeni sezonda yeni dizimizle ekranlarda olacağız, inşallah yolu açık olsun” diye konuştu.


“KONUŞMAK İSTEMİYORUM”

ARNAVUTKÖY- Oyuncu Beren Saat, bir arkadaşıyla birlikte Arnavutköy’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Çıkışta gazetecilerin soruları karşısında sessiz kalan oyuncu, sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve eşi Kenan Doğulu’nun konserine gitmemesi hatırlatılınca, "Ben sizinle sokakta ne zaman konuştum ki? Konuşmak istemiyorum, teşekkür ediyorum" cevabını verdi.

“YALNIZIM VE MUTLUYUM”

ETİLER- Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Etiler'de bir mekanda görüntülendi. Oyuncu, “Çalışmayı çok seviyorum zaten film bittikten sonra menajerime mesaj atmıştım 'sıkıldım artık' diye. O da bana "Daha film yeni bitti” dedi. Oyuncu Birkan Sokullu ile ilişkilerini geçtiğimiz aylarda sonlandıran Dilan Çiçek Deniz, kalbinin boş olduğunu söyledi. Oyuncu, “Şu an yalnızım mutluyum hayatımda kimse yok işime odaklanmış durumdaydım” dedi.

“KISA BİR TATİL YAPACAĞIM”

BEŞİKTAŞ- Komedyen Ata Demirer'le yaşadığı ilişkiyle adını duyuran oyuncu Aslı Turanlı, Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Aslı Turanlı, ''Önümüzdeki günlerde Londra'da kısa bir tatil yapacağım. Yolculuk öncesi biraz alışveriş yapmak istedim'' dedi. Turanlı, DJ Valeron Ilias Valaris ile yeni başlayan ilişkisi hakkındaki sorulara ise ''Çok güzel giden bir ilişkim var. Her şey gayet yolunda'' yanıtını verdi.


“DİZİ DEVAM EDİYOR”

ETİLER- Oyuncu Şahin Irmak, eşi Asena Tuğal ile birlikte Etiler’de objektiflere yansıdı. El ele yürüyüş yapan çift, karşısında basın mensuplarını görünce şoke oldu. Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Afili Aşk’ dizisinde rol alan Asena Tuğal muhabirlerin, ‘Tatile çıkacak mısınız?’ sorusuna oyuncu, “Dizi devam ediyor Şahin’in de projeleri var o yüzden tatil yok” dedi.


“MAHALLEDEN ARKADAŞLAR”

ETİLER- Nurgül Yeşilçay, Etiler Papermoon’daydı. Bir arkadaşıyla buluşup yemek görüntülendi. Yemek çıkışında keyifli haliyle dikkat çeken Yeşilçay, ‘Mahalleden Arkadaşlar’ filmi ile beyazperdede boy gösterecek. Çekimlerin bittiğini belirten oyuncu, "Filmin çekimleri bitti, ocakta vizyona girecek" dedi. Sevgilisi Necati Kocabey ile evlilik hazırlığında olan Yeşilçay, muhabirlerin “Yurt dışında mı evleneceksiniz?” sorularına, “Hayırlısı işte her şeyin. Bir düşüneyim” karşılığını verdi.


“YAKIN ARKADAŞLARIZ”

BEBEK- Şarkıcı Aleyna Tilki adı aşk dedikodularına karıştığı Dilan Gerede Erkaya'nın annesi Bennu Gerede ve ailesi ile birlikte Bebek'te görüntülendi. Şarkıcı Dilan Gerede Erkaya’nın ailesi ile birlikte yemek yiyip sohbet etti. Mekandan birlikte ayırlan Gerede ailesi ve Aleyna Tilki, karşısında basın mensuplarını görünce şaşırdı. Keyifli olduğu gören Aleyna Tilki, basın mensuplarının aşk soruları karşısında, “Çok yakın arkadaşlarız” dedikten sonra Gerede ailesi, Aleyna Tilki’nin arabasına binerek uzaklaştı. 

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık