QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Magazin dünyası onu konuşuyor

Evet Magazin dünyası boş durmuyor. Sürpriz aşklar… Sürpriz ayrılıklar… Sıcakların artmasıyla birlikte cemiyet hayatının önde gelen isimleri ve ünlüler eğlence mekanlarında daha sık görünmeye başladı. Film çalışmaları, konserlerden ve dizi çalışmalarından fırsat bulan ünlüler alışveriş yaparken veya mekanlarda stres atmaya devam ediyorlar. Magazin gazetecisinin usta kalemi Demirhan Hararlı sizler için takip etti ve yazdı.

“SPORA GELDİM KONUŞMAYAYIM”

ULUS- Oyuncu Sinem Kobal, Ulus’taki spor salonundan çıkarken görüntülendi. Gazetecileri gördüğü için sevindiğini söyleyen oyuncu Sinem Kobal’a eşi oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun, "Burak Özçivit’ten babalık için tüyolar alıyorum" sözleri hatırlatılınca oyuncu Kobal, ”Spora geldim, konuşmayayım. Şimdi spor zamanı teşekkür ederim" dedikten sonra tebessüm edip aracına bindi.

“ESKİYİ SORMAYIN KISMETİM AÇILSIN”

ARNAVUTKÖY- Tuvana Türkay, ‘Yasak Elma’da rol alan Onur Tuna ile Arnavutköy Balıkçısı’nda buluştu. Tuvana Türkay ile Onur Tuna buluşup, başrolünü paylaşacakları ‘Ağır Romantik’ filmine dair konuştu. Onur Tuna, “Ağır Romantik çekimleri Mayıs'ta başlayacak” dedi. Eski sevgilisi, futbolcu Alper Potuk’la ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar sorusuna Türkay, "Bazı şeyler geride kaldı. Geçmişi bırakalım. Artık kısmetim açılsın" yanıtını verdi.

“HER ŞEY GAYET GÜZEL”

BEŞİKTAŞ- Başarılı sunucu Ebru Akel, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Yakın dostuyla alışveriş merkezinde buluşan ünlü sunucu Ebru Akel, “Arkadaşımla vakit geçirip sohbet ettik biraz. Her şey güzel ve gayet yolunda Şimdi oğlumla biraz alışveriş yapacağız, sonra da evimize geçeceğiz” dedi. Daha sonra yaklaşık üç saat kaldığı AVM’den kendi aracıyla ayrıldı.

“NE ÇEKİYORSUNUZ?”

BEBEK- Yedi yıllık eşi Emre Karabacak’tan boşandıktan sonra adı birçok kişiyle anılan Irmak Ünal, Bebek Angie’de sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Çift, mekan çıkışında karşısında gazetecileri görünce şoke olurken oyuncu, “Ne çekiyorsunuz?” diyerek, tepki gösterdi.

“BENİ ISITIR MISIN?..”

BEBEK- Geçtiğimiz aylarda adı Beşiktaş'lı futbolcu Karius ile aşk dedikodularına karışan Ece Sükan, yeni sevgilisiyle Bebek'teydi. Sevgilisi Uğur Güven ve bir erkek arkadaşıyla yemek yiyen Ece Sükan, gecenin ilerleyen saatlerinde hava soğuyunca Güven'den yardım istedi. Yakınındaki tüplü sobanın getirilmesini isteyen Ece Sükan, "Aşkım, üşüyorum. Beni ısıtır mısın?" dedi. Uğur Güven'de mekan görevlilerini çağırıp tüplü sobayı masalarının başına getirtti.

ARACI DOLMUŞ GİBİ KULLANDI

ETİLER- Şarkıcı Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic, Etiler Papermoon'da görüntülendi. Emina Jahovic, Sırbistan'dan gelen misafirleriyle yemek yedi. Mekan çıkışında tüm misafirler, Jahovic'in aracına bindi. Sırp şarkıcı, tüm konuklarını aracıyla gidecekleri yere gönderdi.

YENİ AŞKIYLA DOĞUM GÜNÜ

ETİLER- Demet Şener 42’nci yaşını Etiler’deki bir mekanda kutladı. Sevgilisi Cenk Küpeli’nin organize ettiği yemekte eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış ve eşi Beyhan Bağış da vardı. Demet Şener ve Cenk Küpeli geceden el ele ayrıldı. Cenk Küpeli, Demet Şener’e aldığı hediyeyi söylemek istemedi.

“SİZİN DE HABERİNİZ OLACAK”

BEŞİKTAŞ- Best Model Of the World 2017 birincisi Aslıhan Karalar, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. İş toplantısından geldiğini söyleyen Karalar, "Görüştüğümüz ve belli bir yol katettiğimiz birkaç projemiz var. Görüşmeler olumlu geçiyor. Henüz netleşen bir durum olmadığı için açıklama yapamıyorum. Umarım yakın zamanda bu güzel gelişmelerden sizin de haberiniz olacaktır” açıklamasında bulundu.

EVİNİ TAŞIYOR

ULUS- Şu sıralar genç sevgilisi Melis Sütşurup ile aşk yaşayan şarkıcı Mustafa Sandal evini değiştirdi. Vaktinin çoğunu sevgilisinin yaşadığı Göktürk'te geçiren Sandal, Ulus'ta bir lüks siteye taşındı. Şarkıcı, evde çocukları Yaman ve Yavuz'a da özel oda yaptırdı. Sandal yeni evi için aylık 15 bin lira kira ödeyecek. Şu an Amerika'da olan Sandal, döndüğünde yeni evinde yeni düzenine başlayacak.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık