QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Nereden çıktı üçlü savunma!

Bilal Meşe, Milliyet'teki köşesinde önemli tespitler yaptı. Bilal Meşe, şunları yazdı...

Önder Karaveli, belli ki Antalya kampında Beşiktaş’ın oyun sistemi üzerine çalışmalar yapmış, Antalya karşısına üçlü savunmayla çıktı. Olabilir, bu onun doğrusu...
Ne var ki sistem değişikliği oyuncu kadrosuyla doğru orantılıdır...Üçlü savunmayı oynamak da pek kolay iş değildir. Özellikle kanat oyuncularınız fırtına gibi olacak, gidecek, gelecek, savunmanızda da asla gedikler vermeyeceksiniz!
Anımsayın, Pereira, onca eleştiriye haftalarca direndi, üçlü savunmayı bir türlü takımda oturtamadığı gibi, verim de alamadı, sonunda gönderildi!
Kaldı ki üçlü savunma risktir, gedik vermeye gelmez, rakip gelir faturayı kesiverir! Hele hele Kartal’ın savunmadaki zaaflarına çare bulmak varken, üçlü nereden çıktı hocam?
Dörtlü savunmayı açık vermeden oynasınlar, öp başına koy! Antalyaspor savunma ağırlıklı oynadı, o kilidi açmanın bir yolu da üçüncü bölgede çoğunluğu yakalayacaksınız, yoksa emekleriniz hep boşa gider!
Koca ilk yarıda kaleyi bulan Kartal’ın iki şutu var... Biri Batshuayi’nin ceza alanı dışından attığı Boffin’in kornere tokatladığı, diğeri ise Montero’nun üst direkte patlayan kafa şutu.
Hepsi o kadar!
Peki, Fernando’nun bazukasına, Ersin’in mükemmel kurtarışına ne diyeceğiz?
HHH

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık