QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Dağ fare doğurdu!

Bilal Meşe, Milliyet'teki köşesinde önemli tespitler yaptı. Bilal Meşe, şunları yazdı...

Biz mi zor beğeniyoruz, yoksa abartıyor muyuz? Sezonun ilk derbisinde 45 dakikalık mücadeleyi beğenen varsa, beri gelsin! 
Dağ fare doğurdu! 
Fenerbahçe görünen köy, kılavuz istemez, oyun şablonunu herkes ezberledi. Pres yapan, önde yoğun baskı yapan, kanatlardan yüklenen, savunma arkasına uzun toplarla pozisyon arayan klasik Fenerbahçe...
Ya Beşiktaş? Eğri oturacağız, doğruyu söyleyeceğiz. İlk 15 dakika Fenerbahçe’nin bu yoğun baskısını durdurma adına sıkıntı çekti dersek, abartmış olmayız. Nitekim, Valencia ile net bir pozisyon buldu, ona da Ersin izin vermedi.
Ya ofansif bölge? Koca ilk yarıda ciddi bir şut atamadı Fenerbahçe kalesine, varın gerisini siz düşünün! Artı bu süreçte sadece iki korner atışı kazanırken, bir maçta koskoca Beşiktaş’ın bu kadar ofsayta düştüğünü anımsamıyorum! Derbinin kalitesini düşüren diğer bir faktör ise faullerdi... Hakem Volkan Bayarslan’ın bazı faullerde özellikle Beşiktaş lehine olanlarda sarı kart çekmesi gerekirdi, kafasından ne geçiyordu anlamadım! Bayarslan, ‘Ne şiş yansın, ne kebap’ deyimi tam da ona göre!
Tribünler müthiş, destek inanılmaz, gelin görün ki, Kartal’ın ortaya koyduğu mücadele o fotoğrafla hiç örtüşmedi bu yarıda! Bu sinerji bile takımın iyi futbol oynamasına etken olamadı, şaşırdım!
Tayyip Talha, Saiss’in yanı sıra radarıma takılan tek oyuncu... Valla, boylu boslu, kritik bölgelerde hep onu izledik, riske girmiyor, sağlam oynuyor, Saiss’le iyi bir ikili oluşturdu, o bölge sağlam ellerde artık.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık