QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Başkan Çebi doğru kadroyu kuracaktır

Bilal Meşe, Milliyet'teki köşesinde önemli tespitler yaptı. Bilal Meşe, şunları yazdı...

Durup, dururken, uçmanın da pek anlamı yok! Yani, önce bir imzalar atılsın, sonra gelecek oyuncuyu kendi kantarıma çıkarır, tartar, sonra net görüşümü ortaya koyarım, doğrusu da budur! Tabii ki Beşiktaş’tan söz ediyoruz...
Depodan kantarı çıkardım, baktım paslanma falan yok, eksik veya fazla tartmıyor!
Neyse o, kaç gram, kaç kilo yani!
Gedson Fernandes transferinde bence Beşiktaş nokta atışı yapmıştır. Kartal’ın oyun sistemine uyduğu gibi, hani ‘tepe-tepe kullanın’ derler ya, tam o cinsten. Orta sahada oyun kurucu, çift yönlü, artı duran topları da çok iyi kullanıyor. Oyun tarzını Sosa’ya benzetenler var olabilir, ama bence daha iyisi, üstelik çok teknik ve çabuk. Gelişmelere bakıyorum, Kartal’ın forvetine en ciddi aday Weghorst. Boylu boslu maşallahı var. 1.96 boyunda pivot santrfor, ama öyle durağan bir oyuncu değil, hava toplarında oldukça etkili. İki ayağını da çok iyi kullanıyor, transferi bitti gibi, ufak tefek sorunlar var, geldi gelecek!
Tabii ki Kartal’ın forvet konusunda B ve C planları yok değil. Kasımpaşa’dan tanıdığımız Muleka ikinci ciddi aday. Ne var ki, olma olasılığı bir hayli zayıf, çok pürüzler var. Balotelli’nin de adı dolaşmıyor değil Kartal’da! Olacağını sanmıyorum, kaldı ki İtalya’dan da çok isteyeni var, neredeyse 10 milyon eurodan söz ediyorlar. Türkiye’de bunu verecek takım var mı? Var da ben mi bilmiyorum! Valla Adana Demirspor’dan ayrılırsa rotası kesinlikle yine İtalya olur. Maalesef Balotelli konusundaki treni Beşiktaş geçtiğimiz sezon kaçırdı, keşke alınsaydı. Topu ayağına aldığı anda müthiş yaratıcı, belki çok iddialı olacak ama, Kartal’ı şampiyon yapardı!
 

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık