QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaşımız

Beşiktaşımız yeni sezona maalesef çok kötü bir başlangıç yaparak başladı, inşallah devam etmez, temennim bu.
Geçmiş tarihlerde, eski dönemlerin başkan ve yönetimlerinin, büyük hatta çok fahiş hatalarıyla , bence tarihinin en kötü dönemini yaşayan kulübümüz ve futbol takımımız hakkında çok yazılar yazmış ve adeta bu günleri gözler önüne sermiştim.
Çünkü felaket, adeta tüm hızıyla geliyorum diyordu.
Çok fazla detaya girmeden özet görüşümü açıklayayım.
1- Alt yapımız bitmiştir. 1976-80 li yıllardaki o çok başarılı dönemlerine dönülmediği takdirde başarı hayaldir.
 2- Ekonomik gücü olan kişilerin başkan ve yönetici olmaları doğaldır, ama keşke S.Seba gibi futbol adamları da başkan olabilseydi.
Bu Ekonomik gücü olan kişilerin, misal İngiltere’de olduğu gibi göreve gelince, inandıkları bir TÜRK FUTBOL TEKNİK DİREKTÖRÜNÜ VEYA BİR FUTBOL AKADEMİSYENİNİ takımın başına TAM YETKİYLE getirmeleri bence şarttır.
Aksi halde, kim gelirse gelsin bu kötü gidiş , adeta bir kartopu gibi büyüyerek gidecektir.
3-Bu yıl sayın başkanımız ve yönetimi korkmadan, teknik direktörün 8-10 transfer isterim restlerine aldırmadan, 1979 lardaki O MÜTHİŞ ALT YAPI İSKELETLİ TAKIM YARATMA REFORMUNU kesin yapmalıdır.
Bence Türkiyemizin en vefakar ve candan taraftar kitlesi olan BEŞİKTAŞLILAR bu ileriye dönük REFORMİST PROJEYİ, sahaları o yıllarda olduğu gibi dolduracak ve tüm gücüyle de destekleyecektir.
Netice mi? Bu REFORMU yapacak olan başkan ve yöneticiler, aynen rahmetli M.ÜSTÜNKAYA- G. AKINAL VE S.SEBA gibi unutulmazlar olarak BJK TARİHİNE GEÇECEKLERDİR.
Yapmayan veya yapamayanlar ise, aynen tarihin tekerrürü olarak, başkanlığı bıraktıktan sonra, BEŞİKTAŞIMIZIN MAÇLARINA DAHİ GELME YÜZLERİ OLMADAN ,TARİHİMİZİN SİLİK SAYFALARINDA YER ALACAKLARDIR.
Bilmem anlatabiliyor muyum?
30 Ağustos ZAFER BAYRAMIMIZI candan kutluyor, başta ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını şehit ve gazilerimizi, rahmet ve minnetle anıyorum ve de Büyük Beşiktaşımıza yeni sezonda tüm kalbimle başarılar diliyorum.
Değerli taraftarlarımıza da sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık