QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş kazandı ama!..

Bilal Meşe, Milliyet'teki köşesinde önemli tespitler yaptı. Bilal Meşe, şunları yazdı...

Dünya Kupası’ndan sonra lige kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş, zirveye tutunabilmek için adeta çırpınıyor! Kartal bırakın kadro tercihlerini bir kenara, özgüven duygusunu kaybetmiş, her maça adeta diken üstünde çıkıyor!
Güneş’in Adana Demirspor karşısına sürdüğü onbir ideale yakın, yani taşları yerine oturtmuş tecrübeli hoca. Bu oyunda macera peşinde koşmanın anlamı yok, aklın yolu birdir. Takımda herkes sağlamsa, süreceğiniz kadro budur arkadaş.
Adana Demirspor, dişli bir ekip, gerek kadrosu, gerekse ligde bulunduğu konum asla bir rastlantı değildir. Yani, zirvenin ortakları arasında yer almasını öyle şansla - mansla değerlendirirsek, ayıp ederiz.
Böylesi güçlü bir rakip karşısında Kartal, geçmiş maçlarına oranla biraz daha derli - toplu gözüktü. (Son 25 dakika hariç.) Konuk takımın ofansif oyunu tercih etmesi, Kartal’ın dünkü mücadele en büyük handikapıydı kuşkusuz.
Ya Mert olmasaydı? Bu yarıda kaleci Mert, rakibin pozisyonlarında zamanlamasıyla dikkat çekti. Nitekim Ndiaye ve Gulbrandsen’in gol pozisyonlarında bu özelliğini gördük, o da özgüvenini kazandı.
Gelelim Masuaku’ya... Gördük ki Şenol hoca, bütün duran topları ona emanet etmiş, iyi de yapmış. 14’te kazanılan frikik atışını Masuaku kullandı, baraja karşın, soluyla nefis vurdu, Ertaç’ın uğraşları golü engellemeye yetmedi.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık