Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Oğulçet yeni çalışması Yarımada'yı müzikseverlerle buluşturdu

Oğulçet yeni çalışması Yarımada'yı müzikseverlerle buluşturdu

Oğulçet, Avrupa Müzik etiketi ile çıkan son parçası "Yarımada"da soul ve garage soundunu dark ve elektronik öğeleri birleştirerek yalnızlık teması üzerinden yeni yaşamına başladığı yarımadasında yaşadığı içsel farklılıklar ve farkındalıkları dilinin döndüğünce dinleyiciye anlatıyor. 

Şarkılarında kendinden yola çıkarak kendi yaşam öyküsünü anlatan Oğulçet, yazdıklarımı bazen sadece kendim anlıyor olabilirim dese de şarkılarındaki derin ifadeleri ile dinleyicilerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Türkçe sözlü ambient, future garage ve soul elementlerini bir arada kullanan Oğulçet’in bugüne kadar tümü dijital platformlarda yayınlanmış olan 50’nin üzerinde single’ı ve 3 adet albümü bulunmakta.

Oğulçet'ten "Gölgeler" adlı parça çok yakında!

Oğulçet, Avrupa Müzik etiketi ile 1 Nisanda çıkacak olan “Gölgeler” isimli parçasını da duyurdu. Gölgeler, Murakami öyküsü tadında Oğulçet'in bazı geceler sıkıca sarıldığı şarkılarından birisi ve 3 lemesinin son halkası Hayatımızı karıştırarak istediğimiz gibi yön vermeye çalışıp sonra da uzaktan kendimi izlerken dinlediğim bir şarkım diyerek tanımlıyor.

Sosyal Medya Hesapları

Instagram  I  Twitter  I  Facebook  I  Spotify

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık