Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Temmuz 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Dimash Qudaibergen'den Beşiktaş'ta unutulmaz konser!

Dimash Qudaibergen'den Beşiktaş'ta unutulmaz konser!

RAMS Global ana sponsorluğunda gerçekleştirilen konserde, Yıldızlar Organizasyon, GAİN Medya, BWO Entertainment ve Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) işbirliğiyle sahne alan ünlü sanatçı, sevilen şarkılarını hayranlarıyla buluşturdu.

DJ Burak Yeter, Dimash Qudaibergen’le birlikte unutulmaz bir düete imza attı

Edinilen bilgilere göre; aynı zamanda 30. yaş gününü kutlayan Qudaibergen, sahnede uzun yıllardır hocalığını yapan Marat Aitimov ile doğum günü pastasını kesti. Dileğini savaşsız bir dünya olarak belirten sanatçı, “Farklılıklarımızın bizi birleştirmesi dileğiyle, savaşın olmadığı bir dünya umuyorum. Hepimiz aynı gökyüzü altında yaşıyoruz, birlikte sevgi ve saygıyla yaşamalıyız.” şeklinde konuştu.

Haluk Levent ve Dimash Qudaibergen, Türk halk müziğinin unutulmaz eseri “Gesi Bağları”nı seslendirdi

İstanbul’da sahne almanın keyfini yaşadığını belirten Qudaibergen, bu unutulmaz geceyi mümkün kılan tüm hayranlarına teşekkürlerini iletti. Konser sonrası konuşan RAMS Türkiye İletişim Grup Başkanı Funda Öge, Türkiye ve Kazakistan arasında kültürel bir köprü oluşturmayı hedeflediklerini belirterek, “Dimash’ın sanatı sadece Kazakistan’ın değil, tüm dünyanın ortak mirası olmaya aday. Biz de bu birleştirici güce olan inancımızla sanatı en büyük sahnelerden birine taşımanın gururunu yaşıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Konser öncesi İstanbul’da vereceği konser hakkında konuşan ünlü sanatçı Dimash Kudaibergen, “Biz kardeş bir ülkede olmaktan çok mutluyuz. Her gelişimizde özel duygular içerisinde oluyoruz. Bugün Türkiye Cumhuriyeti’nde bu önemli ve güzel etkinlikte konserimizin tanıtımını yaptık. Türk kardeşlerimize, hepsini beklediğimizi dile getirmek istiyorum. Konserimizi stinger adlı verilen proje kapsamında gerçekleştireceğiz. Bu projede çok kapsamlı ve Türkiye’ye özel bir çalışma. Bizler her çalışmada olduğu gibi bu çalışmada da heyecan içindeyiz. Özellikle kardeş bir ülkede bulunmanın vermiş olduğu coşkuyla güzel bir konser olacağı kanaatindeyiz. Bizler Türkiye’yi ailemizin bir parçası olarak gözüyoruz. Dileğimiz bu konserde de bütün coşkuyla ve beklentilerimizi de gerçekleştirebilmek için çalışmaktır. Herkesi de bekliyoruz. Genel anlamda Türk şarkılarını çok beğeniyorum. Kazakistan’da da özellikle Türklerle içli dışlı olduğumuz ortamlar olabiliyor. Buralarda Türk şarkılarını seslendirince kendimi doğal olarak bir Türk gibi hissediyorum. Türkiye’deki şarkıları da severek dinliyorum. Severek takip ediyorum. Herkesi konserime bekliyorum. Teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık