Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Temmuz 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ferit Tunçer'den Yeni Bir Rock Marşı: "Sabaha Ege'deyim"

Ferit Tunçer'den Yeni Bir Rock Marşı:

Bestesi ve düzenlemesi Ferit Tunçer'e, sözleri ise Özden Tunçer'e ait olan bu coşkulu rock şarkı, günlük rutinleri kırarak anı yaşamayı ve yarına birlikte umutla bakmayı kutluyor. Sözleri ile özgürlüğe ve yeni başlangıçlara olan inancı güçlendirirken. Ferit Tunçer'in melodik dokunuşları ve rock müziğin enerjisi, bu parçayı unutulmaz kılıyor.

"Sabaha Ege'deyim," her gün karşılaşılan karmaşaya karşı bir meydan okuma niteliğinde. Bu enerji dolu parça, rutinlerin dışına çıkmayı ve anı yaşamayı savunuyor. Şarkının coşkulu ritimleri ve motive edici sözleri, dinleyicilere hayallerin filizlendiği ve imkanların sınırsız olduğu bir şafakta yolculuk yapma hissi veriyor. "Sabaha Ege'deyim," sadece bir şarkı değil, günü yakalama ve yarına birlikte sarılma daveti.

Şarkının yayımlanan müzik videosu şarkının ruhunu görsel olarak da yaşatıyor. Hem sözleri hem de melodisiyle dinleyicinin ruhuna dokunan bu şarkı, beklentilerden kurtulup, şafağa doğru cesur bir adım atmanın ve hayalleri gerçeğe dönüştürmenin hikayesini anlatırken Ferit Tunçer'in müzik kariyerinde bir başka önemli kilometre taşı olacak.

Şimdi yola çıkma ve sabah Ege'de olma zamanı!

Spotify

Instagram

Tiktok

X

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık