Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Temmuz 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Haftanın yeni çıkış yapan şarkıları!

Haftanın yeni çıkış yapan şarkıları!

Müzikseverler için haftanın çıkış yapan Türkçe şarkılarını derledik:

MELİS FİS HAYRANLARININ UZUN ZAMANDIR BEKLEDİĞİ ŞARKI ŞİMDİ YAYINDA!

Türk pop müziğinin önemli hitlerine sahip genç ismi Melis Fis yeni teklisi olan “Yat Kalk Dua Et” ile müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Uzun zamandır konser turnesinde olan Melis Fis, yoğunluğunun arasında yeni bir hite imza attı. 

Şarkıları milyonlarca dinlenen ve radyolarda parçaları arka arkaya çalınan genç yetenek, yeni şarkısının görsel dünyasında ise verdiği keyifli pozlar ile de sevenlerinin beğenisini topladı. 

Şimdiden sosyal medyada viral olan parçanın söz müziği Melis Fis’e, düzenlemesi Tarık İster’e, mix mastering ise Utku Ünsal’a ait… Uzun zamandır beklenen parça 7 Haziran’da Sony Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında olacak. 

Geçen hafta Sony Music Türkiye ile anlaşmasını yenileyen Melis Fis’in bundan sonra yayınlayacağı parçalar ise şimdiden merak uyandırıyor.

Dinlemek için tıklayınız!

EGE CAN SAL BU KEZ "BU GECE SON" DİYOR!

Son dönemde yayınladığı sözü ve müziği kendisine ait olan şarkıları ile Türk pop müziğine yeni bir soluk getiren Ege Can Sal; yepyeni çalışması “Bu Gece Son” ile hitlerine bir yenisini daha ekliyor.

Ege Can Sal’ın kendine özgü güçlü yorumu, söz yazarı ve besteci kimliği ve aranjesiyle dikkatleri üzerine topladığı “Bu Gece Son”, Sony Music Türkiye etiketiyle yayımlanıyor.

Şarkının sözü Ege Can Sal'a, bestesi Ege Can Sal ve GOKO!’ya, aranjesi ve mixi GOKO!’ya ait. Masteringini ise Jagerstereo üstlendi.

Ege Can Sal - “Bu Gece Son” 7 Haziran'da tüm dijital müzik platformlarında!..

Dinlemek için tıklayınız!

JAKO SESSİZLİĞİNİ “YALNIZ” İLE BOZDU!

Jako sessizliğini beklentiyi üste çıkararak bitiriyor. Yepyeni şarkısı “Yalnız” Sony Music Türkiye etiketiyle yayımlanıyor.

“Kördüğüm”, “Işıklarım Ol” ve “Bu Dünya” gibi yaptığı parçalarla ismini kısa sürede duyurarak müzikseverlerden tam not alan genç sanatçı; şimdilerde ise yeni teklisini yayınlamanın heyecanını yaşıyor.

Sözü ve müziği Jako’ya ait olan şarkının aranjesinde ise Segah ve Kleo’nun imzası bulunuyor. “Yalnız”ın mix ve masteringi ise Jagerstreo’ya ait. 

Jako - “Yalnız” 7 Haziran’da Sony Music Türkiye etiketiyle tüm müzik platformlarında yayında.

Dinlemek için tıklayınız!

DZO’DAN YENİ TEKLİ: “SANA NE”!

Rap müziğin genç temsilcilerinden DZO’nun yedinci single çalışması “Sana Ne” 7 Haziran’da Sony Music Türkiye etiketiyle yayımlanıyor!.. 

Kendi janrında yaptığı başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerine toplayan ve adından sıkça söz ettiren besteci, mc ve rapper DZO; “Sana Ne” isimli yeni solo çalışmasıyla da iddialı!..

Sözü ve bestesi DZO’ya (Öner Barbaros Bayram) ait olan şarkının aranjesinde ise Erol Şahin (EB)  imzası bulunuyor. Şarkı; dikkat çekici, iddialı sözleri ve etkili aranjesi ile de ön plana çıkıyor.

Dinlemek için tıklayınız!

BİLGE NİHAN’DAN YAZ'A ''HEDİYE''

Geçtiğimiz yıllarda Bahadır Tatlıöz ile yayınlamış oldukları ''Net'' şarkısıyla müzik listelerinde uzun yıllar zirvede kalan Bilge Nihan; ''Canımdı, Felek, Zehr-i Yılan, Kör Nokta'' gibi şarkılarıyla da çok sevilerek hayran kitlesini her geçen gün genişletmeye devam etti...

Sözlerini Bilge Nihan, Bahadır Tatlıöz, İlker Uyaner ve Yusuf Çömlekçi'nin yazdığı yeni şarkısı "Hediye" ile yaz mevsimine yumuşak bir giriş yapan başarılı sanatçının yeni şarkısı ''Hediye''nin müziği; Bilge Nihan ve İlker Uyaner imzası taşırken aranjesi ise usta müzisyen Bahadır Tatlıöz'e ait.

BAHADIR TATLIÖZ'DEN ÖZEL DESTEK!

Bilge Nihan; bir süredir birlikte olduğu sevgilisi İlker Uyaner ile aynı klipte oynamanın da heyecanını yaşadı...  Bir ayrılık hikayesini anlatan ve ayrılığın ağır yükünü tek tarafa yüklemeyerek kendi hatalarını da yüzüne vuran bir çifti canlandıran ikilinin sıcak ve samimi görüntülerden oluşan klibini ise başarılı sanatçı ve müzisyen arkadaşı Bahadır Tatlıöz çekti. Bahadır Tatlıöz aynı zamanda şarkının nakarat kısmını da kaleme alarak güzel sanatçıdan desteğini esirgemedi.

Bodrum'da farklı lokasyonlarda kalabalık bir ekip eşliğinde çekilen klibin görüntü yönetmenliğini ve fotoğraf çekimlerini ise Yasemin Tatlıöz üstlendi. Bilge Nihan'ın yeni projesi ''Hediye'' Sony Music Türkiye etiketiyle tüm müzik platformlarında ve klibi Bilge Nihan Youtube kanalında yayında! 

Dinlemek için tıklayınız!

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık