Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Fenomen, 20 yıl sonra dinleyicisiyle buluştu

Fenomen, 20 yıl sonra dinleyicisiyle buluştu

Şarkının sözleri ve bestesi sanat dünyasının yakından tanıdığı bir isme; Efe Tunçel’e ait. Kültür-Sanat sitesi NouvArt’ın Kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni olan Efe Tunçel, şarkının hikayesini şöyle anlatıyor: “En büyük ilk hayalimdi kendi şarkılarımla bir albüm yapmak ama dönem şartlarında şarkılar hazırlansa da albüm yayımlanamadı. Ve 20 yıl sonra o albüme ismini veren gerçek bir aşk şarkısının Efe Dikmen tarafından yorumlanması ve yayınlanması sanki hayalimi tamamlamış hissi verdi ki devamı gelecek tabii…”

Edinilen bilgilere göre; Şarkının kayıt hikayesini ise Efe Dikmen şöyle tamamlıyor: “Benim açımdan şöyle, şarkının ilk versiyonunu Kadıköy’de rakı içerken telefon hoparlöründen dinledim ve hikayesini dinlediğimde hem çok tanıdık geldi hem de çok etkilendim. Şarkı birkaç kez kayıt aşamasına girip çıktı. Daha günümüz sound’una uydurmak için birçok enstrüman denedik. Hiçbiri içime sinmeyince Deniz Perhan ile orijinal halini bozmadan ilerledik.”

AI teknolojisiyle hazırlanan kapakta ise Alper Kaya’nın imzası var.

Fenomen / Link

YouTube
Apple Music
Spotify

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık