Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ünlü Japon tasarımcıdan Call of Duty: Mobile’a özel karakter görünümü

Ünlü Japon tasarımcıdan Call of Duty: Mobile’a özel karakter görünümü

Shoji Kawamori’nin yarattığı Reaper - Ashura’nın tasarım konsepti Anime tarzı bir askerî robota dayanıyor. Tasarım süreci hakkında; “Askerî tarzda bir evrende geçen Call of Duty: Mobile'daki robotik silahların mekanik tasarımı üzerine düşünürken, mekanik özellikleri kaybetmeden daha insani bir denge elde etmek için bir ‘Anime hissi’ eklemeye karar verdim.” diyen Shoji Kawamori oyunculara şunu söyledi: “Call of Duty: Mobile için tasarladığım bu özel karakter ile oynamaktan keyif alacağınızı umuyorum.”

Shoji Kawamori: Animasyon yönetimi ve “Meka” tasarımında marka isimlerden biri

Shoji Kawamori, dünyanın en önde gelen animasyon yönetmeni, “Meka” tasarımcısı ve vizyon yaratıcılarından biri olarak tanınıyor. Kawamori, Keio Üniversitesi’nde öğrenciyken, TV Anime dizisi The Super Dimension Fortress Macross'un ilk yazarlarından biri ve dizide yer alan üç aşamalı dönüşebilen Meka Valkyrie'nin tasarımcısıydı.

Kawamori, 23 yaşındayken “Macross: Do You Remember Love?” filminin yönetmenliğine seçildi. Macross serisinin yanı sıra, Aquarion serisini ve Kenji Miyazawa'dan ilham alınarak oluşturulmuş yarı otobiyografik “Ihatov Fantasy: Kenji's Spring” Anime dizisini de yazıp yönetti. Kawamori'nin diğer çalışmaları arasında “Mobile Suit Gundam 0083: Stardust Memory” ve “1995 Ghost in the Shell” için tasarladığı Mekalar, Sony'nin AIBO "ERS-220" robot köpeği, Nissan Dualis reklamları için tasarladığı “Powered Suit Dualis” Mekası ve “Psalms of Planets Eureka seveN” için tasarladığı Meka da bulunuyor. Ayrıca, Armored Core serisi, Daemon X Machina, Omega Boost, Tech Romancer ve Devil May Cry V dâhil olmak üzere birçok farklı video oyun için de tasarımları da bulunmaktadır.

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık