Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Diablo IV Ay Uyanışı şimdi oyunda

Diablo IV Ay Uyanışı şimdi oyunda

7 Şubat'tan itibaren 20 Şubat'a kadar hem Ebedî hem de Sezonluk Diyarlardaki oyuncular, sınırlı süreli Ay Uyanışı etkinliğine katılabilir. Edinilen bilgilere göre; oyuncular, Gösterişli Ay Yenilenmesi temalı ödüller kazanmak üzere Ay Mabetlerinden kazanılan Ataların Lütfu itibarını kullanabilecekleri Ay Gecesi Pazarını bulmak için Ked Bardu'nun Kuzey bölümüne gidebilir. Kâbus Zindanı mühürlerinin, o zindan için yalnızca Ay Mabetlerinin ortaya çıkmasını garanti eden bir Ataların Lütfu zindan ekine sahip olma ihtimali olacak.

Ay Uyanışı hakkında

Hem Mevsimsel hem de Ebedi Diyarlardaki PST oyuncuları, sınırlı süreli Ay Uyanışı etkinliğinin görkeminin ve neşesinin tadını çıkarabilirler. Sanctuary'nin tapınaklarında gizemli bir fenomen ortaya çıkıyor ve onları muazzam ve müreffeh bir güçle büyülüyor. Kutlayıcılar bunun Ataları olduğuna inanıyor ve bu neşeli olayı kutlamak için onları mezarın ötesinden kutsuyorlar!

Sanctuary'de bulunan tüm alanlarda ve faaliyetlerde Ay Tapınaklarını tanımlayın ve etkinleştirin. Aktif olduğunuzda, P bonus XP (çarpansal) kazanacaksınız ve 0 artırılmış hareket hızına ve çok sayıda güçlendirmeye sahip olacaksınız ve bunların tümünü Ancestors Favor itibarı kazanacaksınız.

Ay Uyanışı eğlencesinin tam anlamıyla tadını çıkarmak için Ked Bardu'ya gidin ve şehrin kuzey kısmına gidin. Oraya vardığınızda Ay Gece Pazarı'nın lideri Ying-Yue ile tanışacaksınız. Bu pazar, Ay Uyanışı için merkezi merkezinizdir; burada Atalarınızın Lütfu itibarınızı, Ay Yenilenmesi temalı abartılı ödüller için kullanacaksınız.

Ay Tapınakları Sığınak boyunca dağılmıştır. Hem zindanlarda hem de dünya üzerinde savaşın, Ay Tapınaklarını etkinleştirin ve canavarları öldürerek bol miktarda Ancestors Favor itibarı kazanın.

Ay Tapınakları, Ay Uyanışını kutlamak amacıyla bir Ejderha ile süslenmiş görünümlerinden tanınabilir. Ay Tapınakları ayrıca uzaktan tanımlanmalarını kolaylaştıran benzersiz bir Harita simgesine sahiptir.

Ay Uyanışı sırasında, Kabus Zindanı Mühürleri ve Kabus Mahzeni Mühürleri, o zindan için yalnızca Ay Tapınaklarının ortaya çıkmasını garanti eden Ataların Lütfu zindan ekine sahip olma şansına sahip olacak. Ekstra Tapınaklara ek olarak, Zindan tamamlandığında yüzde 10 bonus Glif DP'si de alacaksınız! Ataların Lütfu Ekine sahip tüm Kabus Zindan Mühürleri, etkinlik sona erdiğinde onu koruyacaktır; bu nedenle, Ay, Ay Uyanışına başladıktan uzun süre sonra bile stoklamaktan çekinmeyin.

Ay Tapınakları gizemli ve muazzam bir güçle ilerliyor. Ay Uyanışını kutlayanlar, bu gücün atalarımızın geri dönen ruhları olduğuna ve bu özel günü kutlamak için süslendiğine inanırlar. Ay Uyanışı sırasında bazı Tapınaklar, şenliklere uyacak şekilde güncellenmiş bir görünüme sahip Ay Tapınakları ile değiştirildi! Ay Tapınakları tipik Tapınaklara benzer şekilde çalışır; ancak bu şenlikli etkinliği kutlamak için ekstra bir yumruk olacak şekilde artırıldılar.

Ay Tapınakları, normal Tapınak güçlerine ek olarak heyecan verici bir bonus etkisi sağlar; Ay Tapınağı etkileri aşağıda listelenmiştir.

Artırılmış Ay Tapınağı Etkileri

Topçu Tapınağı – Oyuncuların kutsal bir bomba çağırma şansı vardır.
Blast Wave Shrine – Her patlama, bir küme bombardımanını çağırır.
Channeling Shrine - Artan saldırı hızı ve bekleme sürelerini sıfırlama şansı.
Conduit Shrine – Sık sık, güçlü, şok edici saldırılar çağırın.
Açgözlülük Tapınağı – Hazine Goblinini çağırma şansı. Tapınak aktifken, 25 öldürme bir Hazine Goblini çağırır ve saniyede 50 öldürme çağırır.
Ölümcül Tapınak – Vurulan bir canavarı anında infaz etme şansı, çevredeki canavarlarda korkuya neden olur. Not: Buna Elitler dahildir ancak Patronlar ve diğer Oyuncular hariçtir.
Koruma Tapınağı – Gelen tüm hasarı yansıtırsınız. Hasar, Seviye ve Dünya Seviyesi ile birlikte yansıtılan ölçeklere sahiptir.

Güçlü bir şekilde güçlendirilmiş bu efektlerin yanı sıra, bir Ay Tapınağı etkinleştirildiğinde Miserly ruhları hemen ortaya çıkar ve böylece Tapınaklara özel oynanış geliştirmelerinden anında yararlanmanıza olanak tanır.

Ek olarak, Ay Uyanışı temalı Fısıltı ödülleri etkinlik boyunca mevcut olacak ve bu da onları Fısıltı Ağacı'nı yatıştırırken Ataların İyiliği itibarını kazanmak için mükemmel bir yer haline getiriyor!

​Toplamda kazanılabilecek 10 Atanın İyiliği itibar seviyesi ve kilidini açabileceğin 6 farklı Ay temalı kozmetik ödülü var. Ay Uyanışı temalı giysiler de Tejal'in mağazasında mevcut olacak ve gezgininizi bu neşeli duruma uygun ipliklerle süslemek için materyalleşecek.

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık