Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Steam'de Lost Ark çılgınlığı

Steam'de Lost Ark çılgınlığı

Lost Ark, MMORPG olarak ilk defa 2019'da Güney Kore'de piyasaya sürüldü. Bu ayın başlarında da nihayet ABD ve Avrupa'da yayınlandı.

Geçen hafta sonu 1,3 milyondan fazla aktif oyuncuyla kısa sürede Steam tarihinin en popüler oyunlarından biri haline geldi. Counter-Strike: GO ve Dota 2 gibi ana klasikleri geride bırakarak şu anda en çok oynanan oyun olma ünvanını da aldı.

Çok tatmin edici ve eğlendirici olan Lost Ark, her ne kadar ilk bakışta Diablo'ya benziyor olsada aslında bu oyun, bitmek bilmez görevlerle ve birçok sınıflara ayrılmasıyla World Of Warcraft'a benziyor da denilebilir.

Oyunun en ilginç yanı ise hangi sınıf olursanız olun, hikayenin başlangıcından kendinizi süper güçlü hissettiriyor. Lost Ark'ta sınıflar Warrior, Martial Artist, Gunner, Mage ve Assassin olarak ayrılıyor. 

Lost Ark gibi bir oyundan daha çok keyif almanın yolu ise hiç şüphesiz sizin kendi oyun tarzınıza uygun bir sınıf bulmanızdan geçiyor.

Örneğin, warrior sınıfı kendi içersinde 3'e ayrılıyor. Berserker, Paladin ve Gunlancer. Martial Artist sınıfı, Striker, Wardancer, Scrapper, Soulfist. Gunner sınıfı, Deadeye, Artillerist, Sharpshooter. Mage sınıfı, Bard, Sorceress. Son olarak, Assassin sınıfı, Shadowhunter, Deathblade olarak kollara ayrılıyor. 

Editör: Onur Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık