Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Star Wars Jedi Fallen Order 2 duyurulabilir

Star Wars Jedi Fallen Order 2 duyurulabilir

GamesRadar’ın haberine göre, Kasım 2019’da Respawn Entertainment’ın marka stratejisi direktörü Charlie Houser, stüdyonun oyunun hikayesini sürdürmek istediğini, ancak bu isteğin “herkesin bu konuda nasıl hissettiğine” bağlı olacağını söylemişti.

Görünüşe göre, Electronic Arts da Star Wars Jedi: Fallen Order konusunda son derece olumlu düşüncelere sahip. Zira oyun şirketi, Mayıs 2020’de gerçekleştirdiği kazanç toplantısında, Star Wars Jedi: Fallen Order’dan “tamamen yeni bir franchise” olarak bahsetti.

Bununla birlikte EA, Ağustos 2021’de yaptığı bir açıklamayla Star Wars Jedi: Fallen Order’a yatırım yapmaya devam edeceğini doğrulamıştı. İlginç bir şekilde bu açıklama, yeni bir tek oyunculu oyun üzerinde çalıştığını bildiğimiz Respawn Entertainment’ın işe alım hamlesinin hemen ardından geldi. Bu gizemli proje Haziran 2021 itibariyla erken aşamalarındaydı. Ancak bu projenin Star Wars Jedi: Fallen Order 2 olup olmadığına dair herhangi bir bilgimiz yok.

Kaynak: Technopat

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık