Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

PUBG MOBILE Team Up Challenge 2021 turnuvası başlıyor

PUBG MOBILE Team Up Challenge 2021 turnuvası başlıyor

PUBG MOBILE’ın 2019’dan bu yana her yıl düzenlediği Team Up Challenge turnuvası, bu yıl da eğlence ve mobil oyun dünyasının en popüler isimlerinin katılımıyla gerçekleşecek. Turnuvada altı bölgeyi temsil eden her bir takımın bir ünlü “Kaptanı” olacak; katılımcı takımlara ise birer yayıncı influencer liderlik edecek. Bu yılki etkinlikte ülkemizi temsil eden takımlarımıza kaptanlığı Hadise üstleniyor. Team UP’ta yarışan takımlarımızı ise popüler yayıncılar Doch, Mezarcı, Nisa Ölmez, Solkay, Frozennx ve Soulless oluşturdu.    

PUBG MOBILE oyuncularının favori takımlarını seçerek destek olduğu, oyunda günlük misyonlar tamamlayarak favori takımına puan kazandırdığı turnuvada; alınan puanların her biri takımların finallere ilerlemesinde yardımcı oluyor. Bölgesel elemeler ve finali, 20-29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikte katılımcıları ve izleyicileri çeşitli ödüller de bekliyor. 

Etkinlikte oyunun haritası Erangel: Ateşleme Görevi

Dünyanın çeşitli noktalarından milyonlarca oyuncuyu bir araya getiren PUBG Mobile Team Up etkinliğinde oyunun yeni haritası Erangel: Ateşleme Görevi seçildi. Bu haritada PUBG MOBILE 1.5 Ateşleme güncellemesinden gelen yepyeni teknolojik yenilikler karşımıza çıkacak. Haritada altı tane ana yerleşim bölgesi bulunuyor. Haritanın merkezinde bulunan Pochinki, Georgopol, Military Base gibi noktalar yapılan yeni güncelleme ile tamamen teknolojik bir gelişime uğradılar. 

Ayrıca güncelleme ile gelen HyperLines, Air Conveyor gibi yeni araçların yanı sıra ASM ABAKAN gibi silahlar da haritada keşfedilmek için bekliyor. 

PUBG MOBILE Türkiye Twitch Kanalı için tıklayınız!

PUBG MOBILE Türkiye YouTube Kanalı için tıklayınız!

PUBG MOBILE E-Spor YouTube Kanalı için tıklayınız!

Resmi PUBG MOBILE Espor sosyal medya kanalları:

Facebook

Twitter

YouTube

Instagram

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık