Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Playstation Plus Ocak oyunları belli oldu

Playstation Plus Ocak oyunları belli oldu

Persona 5 Strikers, Japonya’da destansı bir yolculuğa çıkarken Phantom Thieves’in yer aldığı yepyeni bir hikayede Persona’nın şık dünyasına atlamanıza olanak tanıyor. Yakın arkadaşlarla yaz tatili, çarpık bir gerçek ortaya çıkınca bozuluyor. Şehirleri ele geçiren yolsuzluğa karşı savaşmanız isteniyor. Gerçeği ortaya çıkarırken ve krizin merkezinde hapsedilenlerin kalplerini kurtarırken, aksiyonu yüksek savaşı sırasında ekibinizi dinamik olarak kontrol edeceksiniz.

Dirt 5’te ise büyüleyici bir off-road yarış deneyiminde çarpıcı küresel rotaları fethedecek ve ikonik bir araba listesini kullanacaksınız. Oyun, yıldızlarla dolu Kariyer, dört oyunculu bölünmüş ekran, çevrimiçi çok oyunculu, Playgrounds yaratıcı modu ve daha fazlasıyla şimdiye kadarki en cesur off-road yarış deneyimini yaşatacak. Dirt 5, New York’un donmuş Doğu Nehri’nden Norveç’in Kuzey Işıklarının parıltısına kadar 10 küresel lokasyonda 70’den fazla rotada yarışma olanağı sunuyor.

Son olarak Deep Rock Galactic ise yüzde 100 yok edilebilir ortamlar, prosedürle oluşturulmuş mağaralar ve sonsuz uzaylı canavar sürülerini içeren 1-4 oyunculu ortak bir FPS oyunu. Oyunda ölümcül düşman orduları ve değerli kaynaklarla dolu devasa bir mağara sisteminde kazmak, keşfetmek ve savaşmak için bir ekip olarak birlikte çalışacaksınız. Galaksideki en düşmanca mağara sistemlerinde hayatta kalmak istiyorsanız takım arkadaşlarınıza güvenmeniz gerekecek.

4 Ocak itibarıyla sunulacak PlayStation Plus ücretsiz oyunlarını kütüphanenize eklemek için 1 Şubat tarihine kadar süreniz olacak.

PS Plus Ocak 2022 Oyunları

  • Persona 5 Strikers
  • Deep Rock Galactic
  • Dirt 5 

Kaynak: Technopat

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık