Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Microsoft, Windows 11 renk işleme sorununu doğruladı

Microsoft, Windows 11 renk işleme sorununu doğruladı

Bahsi geçen hata, bazı görüntü düzenleme yazılımlarının belirli HDR ekranlarda renkleri doğru şekilde oluşturmasını engelliyor. Sorun genellikle parlak sarı veya diğer renklerde görüntülenebilen beyaz tonlarla kendini gösteriyor.

Microsoft, hatanın Win32 API’leri belirli koşullar altında beklenmeyen bilgiler veya hatalar döndürdüğünde meydana geldiğini yazdı. Bu Windows 11’in kendisiyle ilgili bir sorun ve üçüncü taraf uygulamaları güncellemek çoğu durumda bir çözüm sağlamıyor. Yazılım devi ayrıca Ayarlar ve Denetim Masası’ndaki renk profili seçeneklerinin, işletim sisteminin kararlı yapılarında beklendiği gibi çalışması gerektiğini söylüyor.

Ocak ayının sonunda beklenen bir Windows 11 sürümüyle HDR ve görüntü düzenleme yazılımlarıyla ilgili sorunların çözülmesi bekleniyor. Insider Programının bir üyesiyseniz yamaya daha erken erişebilme şansınız var. Geri Bildirim Merkezi’ndeki raporlara göre, önizleme derlemelerini kullanan kişilerin monitörde renk oluşturma hatası tamamen düzeltilmiş görünüyor.

Kaynak: Technopat

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık